З архіву ПУ. Акуратно перенаправили саме крізь рамку: Путіна публічно принизили на саміті в Сінгапурі (фото)

Схоже, поліцейські хотіли перевірити, що президент РФ із собою намагається пронести.

Путін хотів пройти повз, але не вийшло. Фото: kommersant.ru.

У Сінгапурі 14 листопада 2018 року президента РФ Володимира Путіна, який приїхав на саміт Росія — АСЕАН, зобов'язали пройти через рамки металошукача. Це сталося, коли він приїхав на зустріч у торгово-виставковий центр Suntec, передають Патріоти України.

"Він хотів пройти, як зазвичай, повз рамку металошукача, яка в таких випадках стоїть для кого завгодно, але тільки не для нього. І тим не менше Володимира Путіна акуратно перенаправили саме крізь рамку. Тобто, схоже, поліцейські хотіли перевірити, що він із собою намагається пронести", - йдеться в матеріалі.

У виданні ситуацію назвали без перебільшення унікальною, оскільки в подібних випадках президенту або іншим високопоставленим відкривають якийсь додатковий прохід, "який завжди є і відгороджений якимись стовпчиками із червоною стрічкою".

"Але тут все вийшло принципово інакше. Президента Росії зобов'язали пройти крізь рамку, і мабуть, не випадково", - додали в матеріалі. Зазначається, що, проходячи, перевірку, Путін "задзвенів". Чи стали російського президента обшукувати додатково, не повідомляється.

Джерело: Коммерсант

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...