Звичайний рашизм. Тягли за барки і штовхалися: Опублікувано повний епізод затримання хлопчика у Москві (відео)

​Неповнолітнього відвезли у відділок за за декламування "Гамлета" Вільяма Шекспіра.

Скрін відео

У соцмережі Facebook опублікували ще одне відео з 10-річним школярем, якого у Москві грубо затримали поліцейські за декламування "Гамлета" Вільяма Шекспіра. Відео виклала на своїй сторінці у соцмережі Irina Yatsenko, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як коп схопив хлопця за шкабарки та почав тягнути. Попри те, що дитина пручалася і кричала, силовик не зупинявся. За нього намагалася вступитися жінка, яка називала себе його сусідкою, однак правоохоронець штовхнув її кілька разів і витяг з поліцейського авто.

Увага, у відео ненормативна лексика! Батько хлопця Ілля Скавронські розповів виданню "Медиазона", що під час затримання правоохоронці грубо поводилися та висловлювалися нецензурно, а його дружині, яка і кинулася на захист пасинка, розбили планшет та порвали одяг.

Після великого резонансу довкола відео Уповноважений при президентові Росії з прав дитини Анна Кузнецова, в свою чергу, пообіцяла розібратися в ситуації.

Як повідомлялося раніше, у Москві на Воздвиженці поліцейські схопили хлопчика, який читав вірші, посадили його в авто і відвезли у віддлок. Силовики не представилися, не пояснили, на якій підставі затримали дитину.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...