"Звинувачують мене в тому, що я на ринку біля автовокзалу нецензурно лаявся", - архієпископ Климент

Архієпископ Сімферопольський і Кримський Православної церкви України Климент повідомив, що його везуть із Центрального "райвідділу поліції" окупованого Сімферополя в Київський.

Архієпископ Климент. Фото: Фейсбук.

Затримання в окупованому Криму архієпископа Сімферопольського і Кримського Православної церкви України (ПЦУ) Климента російські силовики пояснюють нецензурною лайкою священнослужителя. Про це він повідомив виданню "Крим.Реалії", передають Патріоти України.

"Випустили мене з Центрального райвідділу [поліції]. Тепер везуть до Київського райвідділу міста Сімферополя. Звинувачують мене в тому, що я перебував на ринку біля автовокзалу й нецензурно лаявся", – сказав Климент.

Він зазначив, що самопочуття в нього нормальне. Адвокат Еміль Курбедінов, який перебуває поруч із Климентом, написав у Facebook, що архієпископу загрожує адміністративний арешт.

Архієпископа ПЦУ затримали в Криму 3 березня. Він збирався їхати в російський Ростов-на-Дону на зустріч з українським політв'язнем Павлом Грибом. Климент повідомив, що затримання російські силовики нібито пов'язують із крадіжкою з його церкви в Сімферополі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...