Звинувачують у тероризмі: У Росії затримали анархіста, який напав з ножем на "кіборга" в Києві (фото)

Проти 24-річного калінінградського анархіста В'ячеслава Лукичева порушили справу про публічне виправдання тероризму в інтернеті.

Анархіста Лукичева затримали в Калінінграді. Фото: соцмережі.

У неділю, 4 листопада, в Калінінграді (Росія) на автобусній зупинці був затриманий 24-річний анархіст В'ячеслав Лукичев, який виявився одним з нападників на захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича 2 травня в Києві. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

На даний момент він знаходиться в ІТТ. Уточнюється, що проти 24-річного калінінградського анархіста В'ячеслава Лукичева порушили справу про публічне виправдання тероризму в інтернеті.

На думку анархіста, силовики намагаються пов'язати його з виконавцем теракту в Архангельську, з яким вони "начебто спілкувалися в загальному чаті", але точно Лукичев цього не пам'ятає. На думку адвоката, на її підзахисного тиснули, "і не тільки морально, але він це приховує". Лукичев скаржиться на головні болі.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...