"Зима у вогні": Український фільм про події Майдану отримав нагороду Американської телеакадемії

Ми пам'ятаємо, що справу Революції Гідності ще не закінчено.

Документальний фільм про Революцію Гідності нагороджений спеціальним призом The Television Academy Honors. Фото: korrespondent.netАмериканська телеакадемія нагородила документальний фільм "Зима у вогні" про Революцію Гідності спеціальним призом The Television Academy Honors. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, ця нагорода вручається стрічкам, які "надихають, підвищують обізнаність і мотивують до змін".

"Від імені моєї країни і всієї міжнародної команди, яка працювала над фільмом, я дуже вдячний за цю нагороду. Революція Гідності багато чому мене навчила, і я прагнув задокументувати її і показати світу. Ця нагорода дуже важлива для України, яка продовжує свою боротьбу. Я хотів би присвятити цю нагороду всім тим, хто віддав своє життя за свободу", - сказав режисер фільму Євген Афінеєвський на церемонії нагородження.

"Ми дуже раді, і не тільки тому, що суспільна значущість стрічки була настільки високо оцінена телеакадемією. На церемонії в Лос-Анджелесі було заявлено про унікальний краудсорсінговий досвіді створення картини, через що вперше в історії "Кришталевих глобусів", вручених команді, було кілька. Один залишиться у американських колег, два інших вже на шляху до України ", - розповіла Ліна Клебанова, одна з українських продюсерів фільму.

Раніше лауреатами нагороди ставали шоу Опри Уінфрі, серіали "Відділ новин", "C.S.I: місце злочину". Фільм "Зима у вогні" - спільне виробництво України, США і Великобританії.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...