Потрібна допомога: 14-річному підлітку у Дніпрі перерізали горло, хлопець у важкому стані (фото)

Виявилося, що на школяра напали старші хлопці через його комп'ютер.

Тарас у дуже важкому стані і потребує допомоги. Фото:Fаcebook

У Дніпрі двоє підлітків напали на 14-річного хлопчика - йому перерізали горло і встромили ножа в спину. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила радник мера Дніпра Одарка Біла, передають Патріоти України.

"5 квітня у студентки аграрно-економічного університету Підгорної Юлії, економічного факультету, групи ОП-1-16, сталося велике горе. Її молодшому брату, якому 14 років, перерізали горло і встромили ножа в спину, пробили легеню. Мені невідома причина, з якої напали на дитину, і знаю, що хлопчик знаходиться у важкому стані, йому вже зробили кілька операцій, знаходиться в реанімації на Космічній. у нього тільки мати і сестра. Лікарі довго боролися за його життя і він живий, проте необхідна матеріальна допомога на ліки", - написала вона.

Жінка також закликала небайдужих людей допомогти родині:

Номер телефону Юлії - 380993539024.

Номер карти - 5168757310266913.

Виявилося, що на хлопчика напали через його комп'ютер.

"5 квітня хлопчик був один на господарстві - мама на роботі, сестра в університеті, він - на канікулах. Близько полудня на порозі з'явилися двоє хлопців 16 та 18 років, знайомі школяра. Якось Тарас похвалився в школі, що у нього потужний комп'ютер, в іграшки можна грати. За ним хлопці і прийшли. Свій комп'ютер підліток віддавати не хотів. Тоді хлопці вдарили його кухонним ножем, передає Комсомольская правда в Україні.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...