Терміново потрібна допомога: Родина пораненого бійця продає нагороду, щоб зібрати гроші на лікування

Військовослужбовець отримав осколкове поранення голови під час спроби вивести свою групу з оточення ворога.

Олександр Петриківський з родиною. Фото: скріншот з відео.

Медаль Героя України довелося виставити на продаж сім'ї важко пораненого бійця АТО Олександра Петриківського для того, щоб забезпечити йому лікування. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Військовослужбовець отримав осколкове поранення голови під час спроби вивести свою групу з оточення ворога - ціною життя він повинен був відволікти противника, однак вижив. Уже в лікарні лікарі ввели йому величезну дозу наркозу, від чого у чоловіка зупинилося серце. Спеціальна комісія визнала помилку медиків.

Після того, як пацієнт вийшов з коми, йому потрібна була фізіотерапія. Уже сьогодні військовий намагається говорити. Однак бійцю необхідне серйозне лікування - щодня у нього відмирають клітини мозку.

Зараз сім'ї потрібні близько 700 тисяч доларів на лікування в США. Нагороду Олександра виставив на продаж його батько - Петро Петраковський. За його словами, коли сім'я залишилася один на один з проблемою, не до медалей, життя сина - дорожче.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...