Ветерани АТО за кермом: У Києві до 22 вересня триває акція "Військове таксі"

Акцію влаштували волонтери для залучення уваги до потреб бійців на фронті та надання можливості киянам поспілкуватися з ветеранами АТО

Фото: "Цензор"

Українські волонтери організували незвичайну акцію "Військове таксі" для того, щоб привернути увагу до потреб бійців, які воюють у зоні АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку таксі "Уклон" у "Фейсбуці".

"Волонтери та ветерани АТО сядуть за кермо в рамках акції «Військове таксі»

20 вересня о 10.00 у офісі “Повернись живим” відбувся офіційний запуск акції «Військове таксі» для залучення уваги до потреб бійців на фронті за участю волонтерів та ветеранів АТО.

З 20 до 22 вересня у пасажирів сервісу виклику авто «UKLON» з'явиться можливість проїхати на «Військовому таксі» разом з волонтерами на ветеранами на машині, яка невдовзі вирушить у зону АТО. У такий спосіб організатори акції «Військове таксі» хочуть надати можливість своїм клієнтам та прихильникам поспілкуватися з Віталієм Дейнегою (Повернись живим), Павло Кащуком (Комбат. ua), Галиною Алмазовою (Вітерець), Романом Синіциним (Народний тил), Евгеном Турчаком (демоб. 95 бр, Спілка ветеранів АТО), Леонідом Остальцевим (демоб. 95 бр, Піцца Ветерано).

Волонтери готові на певний час стати професійними водіями, щоб розповісти про волонтерську діяльність і відповісти на будь-які запитання своїх пасажирів про війну.
Замовити машину «Військове таксі», щоб під'їхати на роботу та поспілкуватися з волонтерами, можна вказавши хештеґ #wartaxi в коментарях до замовлення. Гроші за перевезення підуть на ремонт військової техніки у АТО", - йдеться у повідомленні.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...