Африканські "друзі" Кремля мали би образитися: У Росії зняли расистську рекламу борошна (відео)

В Росії зняли расистську рекламу борошна. У ній європеоїдний чоловік в діловому костюмі і з величезним перстнем розрізає ножем мішок з цим продуктом, а чорношкірий чоловік оцінює його на кшталт оцінки якості наркотиків, зазначають Патріоти України.

Вся реклама виконана в дусі популярних в РФ низькоякісних голлівудських бойовиків 90-х і викликає дуже багато питань у контексті відносин РФ із країнами Африки та зриву зернової угоди. Адже, фактично, Москва залишила країни цього континенту без українського зерна. Сюжет розгортається в Іркутську. Де коротке літо, а середні температури взимку становлять мінус 15 до мінус 33 градусів. що в принципі не дає підстав вважати це місце житницею хоча б приблизно.

Під пафосну музику до складу компанії Альфа під'їжджає чорний джип, схожий на ті, на яких їздили бандити в російських серіалах. За кермом сидить чоловік спортивної статури з масивним обличчям. З авто виходять 2 темношкірі чоловіки. Головний із них виглядає як типовий кіношний "гангста" – на голові бандана, а на шиї масивний ланцюг.

Вони дивляться склад, у якому великими літерами написано "комбікорми, цукор, крупи, борошно, макарони, консервація", що, певно, має наштовхувати на серйозність майбутньої справи. На вході стоїть європеоїдний чоловік у діловому костюмі, з величезним перстнем і в темних окулярах. За задумкою, це, імовірно, мало надавати йому образа пропаленого ділка. Він запрошує їх увійти.

Усередині темного складу лежать мішки та коробки. Один мішок – з написом бренду "Цариця хлібів" від компанії "Причулымье" – стоїть. Чоловік у костюмі його розрізає, як розрізають у фільмах пакети з наркотиками, а темношкірий хлопець суне туди долоню, потім із задоволеним виглядом плескає нею по руці чоловіка в костюмі, після чого радісно та суворо каже: "Мій вибір – "Цариця хлібів". Куди, до речі, зник його друг, незрозуміло.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...