Американські військові, які стежили за атакою на дрон MQ-9, були шоковані поведінкою російських пілотів, - ЗМІ

Американські військові, які стежили, як російські винищувачі переслідують безпілотник MQ-9 Reaper над Чорним морем, були шоковані. Про це повідомляє The New York Times із посиланням на неназваного високопоставленого військового представника США, передають Патріоти України.

За словами джерела NYT, безпілотник вилетів із бази в Румунії вранці 14 березня. Він мав провести стандартну розвідувальну місію, яка зазвичай триває 9-10 годин. Reaper не був озброєний і перебував приблизно за 120 км на південний захід від окупованого Криму, коли його перехопили російські Су-27.

Як пише NYT, російські винищувачі кружляли над Reaper і зливали на нього паливо, ймовірно, намагаючись залити камери безпілотника або пошкодити його датчики.

"Епізод приголомшив американських військових, які стежили за відеотрансляцією з безпілотника в оперативному центрі на авіабазі Рамштайн у Німеччині", - повідомляє газета.

За даними NYT, у США вже кілька місяців занепокоєні тим, що в Чорному морі може статися інцидент, який призведе до конфронтації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...