Арестович назвав втрати рашистів під Бахмутом і розповів про потуги ворога під Херсоном (відео)

Радник Офісу президента зазначає, що росіяни кидають на українських захисників «пласти» солдатів.

Українські воїни знищили вже близько 8 тисяч росіян під Бахмутом. Про це повідомив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі «Фейгін-LIVE».

Він заявив, що точної інформації про ворожі втрати під Бахмутом у нього немає, але він знає, що росіяни кидають на українських захисників «пласти» солдатів.

«Під Бахмутом. Скажу, що чув. Не можу ручатися. Близько 8000 з російської сторони (померло, – ред.). Це тільки під Бахмутом. Пластами накладають. Це за останні півтора місяця», – заявив він.

Разом з тим Арестович повідомив, що на Херсонський напрямок РФ перекинула додатково близько шести батальйонно-тактичних груп. Всього їх там вже під або й понад 30.

«Це величезна військова сила, яку змолоти просто так буде дуже-дуже важко. Там непроста історія. Вони готують контратаки на Херсонському напрямку. З другого боку, наші начерки бойових порядків відповідних вибудовують. З другого боку, там тішить наша артилерія. Там така кількість військ, по якій так складно промахнутися. Не пропускає», – описав ситуацію радник ОП.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...