Банк не для "простих смертних": Клієнт "Привату" не зміг зняти $200 зі свого рахунку, бо суму мінімального замовлення значно підвищили

В підтримці радять продати валюту банку, звісно по вигідному фінустанові курсу, або ходити полювати до каси.... Може колись пощастить.

Ситуація з клієнтом Приватбанку, котрий пише під ніком OlegAn79, обурила мережу. Нові правила банку щодо мінімальної суми замовлення готівки поставили в дуже незручну ситуацію дрібних вкладників.

Автор відгуку пише, що донедавна замовляв та успішно отримував по 150 і 250 доларів, проте тепер не може цього зробити.

«50 доларів вони перестали видавати — „бо проблеми з готівкою“. А сьогодні (13 лютого, — ред.) я раптом дізнаюся, що не можу замовити 200 дол. „Мінімальна сума замовлення 300 USD“», — розповів клієнт.

Користувач цікавиться, хто вирішує, яка має бути мінімальна сума замовлення валюти.

«Чому саме 300 доларів? Ліпіть уже 3000!!! Щоб ніхто не міг нічого зняти!!!», — обурюється OlegAn79.

Що відповів банк

У службі підтримки Приватбанку відповіли, що мінімальне замовлення на валюту тепер справді становить 300 доларів.

«Дійсно, мінімальна сума персонального замовлення готівки: 20 000 грн, 300 доларів або євро. Отримати готівку без попереднього замовлення також можливо за наявності в обігу каси», — повідомили в банку.

Однак банк не гарантує таку можливість, тим більше в період гострого дефіциту готівкової валюти в фінустановах, особливо купюр дрібніше 100.

Більш розгорнутої відповіді на запит, чому банк встановив саме такі ліміти і які є варіанти у клієнта забрати суму у валюті меншу за 300 євро чи доларів, у Приватбанку не дають. Вірогідно керівництву зручно заробляти на власниках дрібних вкладів при цьому не гарантуючи їм повернення коштів у валюті позичання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...