Бійці ЗСУ взяли в полон окупантів "під кайфом" (відео)

Четверо окупанти здалися у полон до бійців 65-ї окремої механізованої бригади під Роботино. Як виявилося, усі вони приймали наркотичні засоби перед боєм. Відповідне відео оприлюднили на сторінці бригади у Facebook, передають Патріоти України.

Українські захисники встановлювали міни. Четверо російських горе-штурмовиків шастали там руїнами і шукали воду, бо ховалися по норах уже досить давно і могли реально вмерти від голоду і спраги. Один із них переховувався майже шість діб. Бійці 65-ї бригади запропонували росіянам здатися і зберегти собі життя.

«Як виявилося, усі полонені – із 70-го мотострілецького полку армії РФ, але потрапили в Роботине у різний час і з різними групами. Один із окупантів заїжджав на мотоциклі, двоє причалапали пішки, четвертий взагалі пробував прорватися на Уралі. Перед тим удень ще 2 ворожих штурмовиків бійці бригади знищили», – ідеться у повідомленні.

Подробицями своєї служби та практикою вживання наркотичних засобів перед штурмами в окупаційній армії полонені поділилися на допитах. «На Запорізькому напрямку командири 70-го полку організовують свої м'ясні штурми за допомогою напханих наркотою новобранців. Декому пощастило, і на другий місяць служби вони опинилися в полоні. Інші або на тому світі, або на гачку наркозалежності. Практика не нова, але набирає чергових обертів, оскільки природної мотивації стати м'ясом на штурмі виявилося не багато», – підсумували у 65-й бригаді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...