"​Близькі до кремля джерела повідомляють, що зараз Путін наполягає на необхідності наступу на двох додаткових напрямках", - Цаплієнко

"Близькі до кремля джерела повідомляють, що зараз Путін наполягає на необхідності наступу на двох додаткових напрямках, на Київ з боку Республіки Білорусь та на Харків з Бєлгородської області", - пише український журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Диктатор вважає, що мобілізація п'ятисот тисяч людей дає можливості так заткнути дірки на вже існуючих напрямках та створити два нові.

На думку путіна, яку підтримує Суровікін, західного озброєння вистачає на утримання Україною поточної ситуації на фронті, але при появі двох нових напрямків можливості наступу українських військ закінчаться, частину озброєнь українське військове керівництво буде змушене перекинути на нові напрямки, а захід оперативно додаткові постачання озброєнь організувати не зможе.

Путін висловив упевненість, що за "правильного" підходу до планування та керівництва наступу на двох нових напрямках, фронт у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях з українського боку "посиплеться" і це забезпечить нові захоплення території України російськими військами".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...