Будьте обережні! Названо найбільш небезпечні звички

Деякі нешкідливі на перший погляд звички можуть привести до серйозних наслідків, в тому числі до розвитку раку.

Виявилося, що причинами онкології можуть бути не тільки спадкові чинники. Так, лабораторні дослідження показують, що причиною розвитку раку грудей може стати часте вживання цукру. За словами вчених, цей продукт сприяє стрімкому зростанню злоякісних новоутворень. Ракові клітини розмножуються за рахунок дуже швидкого гліколізу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Не менш небезпечним виявився і прийом вітамінів без призначення лікаря - ця звичка, за словами лікарів, теж потенційно здатна вплинути на розвиток ракових клітин.

Відразу до декількох видів онкології - щитовидки, грудей, кишечника, стравоходу - призводить ожиріння, якщо не намагатися впоратися з цією проблемою, відзначають фахівці.

Також ризик розвитку онкологічних захворювань зросте при відсутності фізичної активності і сидячому способі життя.

У список «небезпечних звичок» медики також включили нічну роботу, яка негативно впливає на імунну систему, негативно відбивається на стані організму, і часте вживання занадто гарячих напоїв. За словами медиків, це провокує розвиток раку стравоходу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...