Будьте обережні! Шахраї масово почали "розводити" на гроші "євробляхерів" (відео)

Пропонується незаконне розмитнення.

В Україні шахраї взялися за власників автомобілів на європейській реєстрації. Про це йдеться на сторінці "АвтоЄвроСила" у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що у соціальних мережах активізувалися шахраї, які пропонують українцям розмитнити автомобіль на іноземній реєстрації за 50-100 доларів (зняти з обліку).

Так, керівник "АвтоЄвроСили" Олег Ярошевич наголосив на тому, що перевірку документів буде проводити митниця, яка швидко розкусить обман і авто не буде знято з обліку. А за підробку документів передбачена відповідальність.

Потрібно врахувати, що в деяких країнах (наприклад, в Чехії) для зняття з обліку автомобіля, необхідна особиста присутність його нового власника. За словами Ярошевича, потрібно переконатися, що машина дійсно знята з обліку та не піддаватися на привабливі пропозиції ділків.

"Довідки друкуються просто на принтері. І це з урахуванням того, що багато авто просто не можна зняти з обліку без виїзду за кордон. Так йдуть справи, наприклад, в Чехії, Болгарії - треба обов'язково приїхати в сервісний центр. У нас в офісі вже десятки таких "знятих" з обліку автомобілів. Відповідні заяви будуть подані до правоохоронних органів, щоб перевірити діяльність таких компаній", - додав Ярошевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...