Будьте здорові! Названо хвороби, які проявляються після 40 років

Існує ряд хвороб, які найчастіше проявляються у певному віці.

Деякі хвороби мають властивість проявлятися по досягненню певного віку. При цьому за останнє десятиліття багато небезпечних захворювань помолодшали. Медики розповіли, які хвороби часто проявляються після 40 років, і чому так відбувається, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

Серцево-судинні хвороби

Після 40 років кров в організмі людини починає циркулювати повільніше, що призводить до проявів проблем в роботі серця. У цьому віці починає проявлятися хронічна гіпертонія - тиск постійно вище норми. Однак медики зазначають, що норма 120/80 не є показником, оскільки у кожної людини свій робочий тиск. При вимірюванні слід виходити з власних відчуттів.

Цукровий діабет

Після 40 років зростає ризик захворіти діабетом другого типу. Це пов'язано з тим, що метаболізм змінюється, і на фоні малорухливого способу життя виникає ризик захворіти. Лікарі вважають, що багато хто навіть не підозрює про свій діагноз, тому потрібно регулярно здавати аналізи в цьому віці.

Алопеція

Найчастіше випадіння волосся проявляється у людей після 40 років. Медики вважають, що не все так сумно - алопецію можна зупинити. Волосся починає рідшати через гормональні зміни в організмі. З цим можна боротися, але важливо стежити за станом свого організму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...