Декому доведеться прислухатися до своєї інтуїції: Гороскоп на 11 березня

Гороскоп на 11 березня 2021 року, який пропонують вашій увазі Патріоти України, розповість, що пророкують зірки кожному знаку зодіаку.

Овен

Овнам варто згадати, що березень — це найсприятливіший місяць, щоб набиратися світлої енергії. Тому відмежовуйтесь від негативу всіма можливими способами.

Телець

Тельці, не варто пускати ситуацію на самоплив. Не розслабляйтеся і тримайте руку на пульсі. Прислухайтеся до того, що кажуть близькі.

Близнюки

Ваша інтуїція вас не підведе. Не бійтеся на мить зупинитися і запитати самого себе, чи все правильно ви робите.

Рак

Постарайтеся більш відповідально підійти до питання, яке порушує ваша друга половина. Також зверніть увагу на дрібниці, через які все може піти шкереберть.

Лев

Зайві негативні емоції можуть позначитись на вашому здоров’ї. Приділіть вечір тільки собі. Приберіть телефон куди подалі і дозвольте собі повністю розслабитись.

Діва

У вас з’явиться бажання допомагати іншим. Це і є приплив енергії, яким потрібно скористатися. Що більше ми віддаємо, то більше всесвіт нас винагороджує. Тому дійте за покликом серця.

Терези

Не здумайте занурюватися в переживання. Хочете забути про негатив і поганий настрій? Влаштуйте домашні процедури краси і добре виспіться.

Скорпіон

У четвер Скорпіони легко можуть зірватися на людей, які їх оточують. Однак надалі це тільки додасть вам клопоту.

Стрілець

Станьте трохи наполегливішими. Не бійтеся говорити про свої переживання і побоювання. Обстоюйте свої інтереси.

Козеріг

У Козерогів усе стабільно. Здається, що життя проходить повз. Але не поспішайте впадати у відчай. Пошукайте для себе нові заняття і хобі.

Водолій

Якщо хочете рости в кар’єрі, тоді приготуйтеся до старанної роботи і віддачі. Виходьте із зони комфорту. Почніть, наприклад, робити те, чого завжди боялися.

Риби

Вам не вистачає енергії і вітамінів. Займіться зміцненням імунітету, вирівнюйте режим сну, приділяйте більше часу собі і своєму самопочуттю.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...