"Депутатам открыто угрожали, их шантажировали": Проросійський митрополит Клімєнт обурився забороною УПЦ МП

"Голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу РПЦвУ аkа «УПЦ МП» митрополит Клімєнт зробив обурену суто політичну (а ніяк не релігійну) заяву з приводу прийняття сьогодні ВР у першому читанні законопроєкту, котрий дозволить ліквідувати врешті в Україні цей підрозділ ФСБ РФ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

«Слово «приняли», мне кажется, меньше всего подходит к тому, что происходило в Раде. Депутатам открыто угрожали, их шантажировали. Но, в целом, этот закон даже не об УПЦ. В парламенте уже целый пакет антихристианских законопроектов уже принято. И еще много чего такого же ожидается.

Напомню, в разгар войны и бомбардировок украинских городов депутаты заняты развитием гендерного законодательства, легализацией «медицинских» наркотиков. Сегодня с таким задором запрещали церковь.
...Те, кто избирал депутатов, не делегировали их заниматься такими вещами даже в мирное время».
--
«Погрожували і шантажували» - це, мабуть, про пильну увагу СБУ до голосування кожного депутата. Бо спецслужба справді щільно контролює процес внесення змін до закону, деякі з яких сама ж і розробила на підставі результатів слідчих дій своїх фахівців щодо попів РПЦвУ на теренах цілої України всі 20 місяців агресивної війни.
В руссо-попа навіть вистачило нахабства апелювати до «розпалу війни і бомбардування українських міст» - мовляв, в такий час не можна займатись такими речами як заборона російської агентурної мережі. Він не посоромився взяти на себе роль і головного захисника інтересів громадян – а кому ж іще, як не представнику РПЦвУ, визначати, що делегували, а що не делегували українці своїх депутатам. Чим законно, а чим незаконно займатись парламентарям.
Але справді: ну ж не потребами душ вірян і не збереженням моралі займатись представникам РПЦ? Для цього є пристойні церкви, котрі справді церкви, а не підрозділи імперських спецслужб.
В цілому нічого сильно нового – звичний цинізм ворожих агентів. Сподіваюсь, недовго лишилось: ВР ухвалить зміни остаточно – і в Україні почнеться велике передріздвяне прибирання та очищення душ. Так, мільйонам парафіян «УПЦ МП» теж треба буде детально, дохідливо, з наочними прикладами довести, що це бруд, який їм не треба більше терпіти. Церква, до якої вони підуть на різдвяну службу, має бути церквою, просто церквою. Купа роботи насправді. Але якось впораємось, бо скільки можна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького