ДФС перекрила один з каналів фінансування російського тероризму через відому мережу АЗС, - політтехнолог Голобуцький

"ДФС перекрила один з каналів фінансування російського тероризму. Слідчі та оперативні підрозділи податкової міліції викрили масштабну схему реалізації неякісних нафтопродуктів, в тому числі російських, через відому мережу АЗС Glusco", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Йдеться про приховане ввезення палива морськими суднами - орієнтовна сума несплачених податків близько 240 мільйонів грн. Тобто, фактично ДФС перекрила один з каналів фінансування російського тероризму: адже гроші за російські нафтопродукти так чи інакше йшли в тому числі на війну з Україною. Прямо зараз тривають 140 обшуків.
Власне, десь так і виглядає належний захист національної безпеки: не тільки розвідка і контррозвідка, не тільки міноборони й РНБО, СБУ і МВС, але й фінансові служби держави, і взагалі всі державні структури. "Постійна пильність!", як то кажуть".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...