Дієта за місячним календарем: Що їсти на протязі серпня, щоб схуднути і утримати вагу

Місячна дієта на серпень.

Як скласти свій раціон на кожен день відповідно до місячного календаря розповідає ТСН, передають Патріоти України.

1 серпня - 23-й місячний день, спадний Місяць у знаку Тельця

День сприятливий для схуднення — можна починати голодувати і пістити, заздалегідь заручившись благословенням лікаря.

Тим, у чиї плани такі радикальні заходи, як дієта і голодування, не входять, необхідно хоча б дотримуватися помірності в харчуванні: переїдати не рекомендується ні в якому разі — зайві грами викличуть дискомфорт і осядуть в шлунку непотрібною вагою. Спиртне, м'ясо і рибу необхідно звести до мінімуму, а ось на кисломолочні продукти, овочі, фрукти і горіхи можна налягати без обмежень.

Прекрасний час для того, щоб кинути курити — ця шкідлива звичка може призвести до втрати енергії, яка необхідна для життя і здоров'я.

2 — 3 серпня - 24-й місячний день, спадний Місяць у знаку Близнюків

24-й місячний день, який розтягнеться майже на два дні, не підходить для схуднення.

У харчуванні можна себе не обмежувати: під час фізичної та розумової роботи, яка цього дня виявиться посиленою, буде спалюватися велика кількість енергії — її треба поповнювати за допомогою продуктів. Правда, зосередитися краще на корисній їжі — пісному вареному м'ясі, овочах і фруктах, а ось від швидких вуглеводів — борошняних виробів, ковбаси, солодощів і газованої води — краще відмовитися.

Рідина цього дня буде застоюватися в організмі, тому необхідно звести до мінімуму вживання будь-якої рідини, аж до супів.

4 серпня - 25-й місячний день, спадний Місяць у знаку Близнюків

День сприятливий для схуднення. Найкращий результат дасть піст і лікувальне голодування — відмова від їжі справить цілющу дію на організм. Зрозуміло, робити це можна тільки після дозволу лікаря.

Не рекомендується вживати грубу їжу з великою кількістю клітковини (цільнозерновий хліб, висівки, сочевицю і бобові) — вони можуть стати причиною подразнення шлунку і кишківнику, які цього дня стануть особливо уразливими.

5 серпня - 26-й місячний день, спадний Місяць у знаку Рака

Сприятливий день для схуднення — можна сідати на дієту, голодувати і пістити.

Цього дня організм легше віддає, ніж бере, тому рекомендується влаштовувати розвантажувальні дні для видалення з організму шлаків і токсинів. Тим, хто не збирається дотримуватися радикальних систем харчування, необхідно харчуватися помірно, замінивши м'ясо рибою і рослинною їжею. Рекомендується включити в свій раціон жирну рибу холодних морів з підвищеним вмістом вітамінів і жирних кислот Омега-3.

6 серпня - 27-й місячний день, спадний Місяць у знаку Рака

День не підходить для схуднення.

З раціону необхідно виключити тільки картоплю і цитрусові, особливо апельсини і лимони. Бажано також не зловживати м'ясом та м'ясними виробами — перш за все ковбасою — і скоротити кількість жирної, важкої і смаженої їжі.

Необхідно категорично виключити спиртне — цього дня навіть нешкідливий келих червоного сухого вина може завдати непоправної шкоди організму.

7 серпня - 28-й місячний день, спадний Місяць у знаку Лева

День не підходить для схуднення.

Не рекомендується перевантажувати шлунок — необхідно дотримуватися помірності в харчуванні.

Цього дня під забороною перебувають м'ясо і злаки в будь-якому вигляді, їх потрібно замінити овочами, фруктами, горіхами і зеленню — селерою, пастернаком, базиліком, петрушкою, руколою і листовим салатом. Необхідно також включити в раціон свіжовичавлені соки — не тільки фруктові, але і овочеві, а також трав'яні відвари та чаї.

8 серпня - 1-й місячний день, молодик в знаку Лева

Для схуднення день несприятливий.

Велика ймовірність харчової алергії, тому необхідно відмовитися від будь-якої шкідливої їжі — перш за все м'яса — жирного, смаженого і копченого. Замінити його рекомендується кашами — без молока і цукру, овочевими рагу, салатами зі свіжих овочів. Рідина — супи, чай, кава, соки, компоти і навіть мінеральну воду — потрібно виключити з раціону або хоча б різко обмежити її кількість: вона буде погано виводитися з організму і може "осісти" в ньому у вигляді набряків.

Необхідно також відмовитися від шкідливих звичок — хоча б на цей день.

9 серпня - 2-й місячний день, Місяць зростає у знаку Лева

День сприятливий для схуднення — можна застосовувати лікувальне голодування, підбирати нову дієту, влаштовувати розвантажувальні дні.

Ті, хто не налаштований на втрату зайвих кілограмів, цілком може дозволити собі гастрономічні надмірності, але при цьому необхідно уникати жирної і важкої їжі, а також фастфуду та напівфабрикатів. Все інше цілком можна вживати в їжу, але — з однією умовою: необхідно знати міру і урізати звичні порції.

10 серпня - 3-й місячний день, Місяць зростає у знаку Діви

День не підходить для схуднення.

Їсти можна все без винятку, але — за дотримання однієї умови: порції бажано урізати рівно наполовину. М'ясу краще віддати перевагу від так званих "швидких" тварин — варто віддати перевагу баранині, а ось бповільніша яловичина і свинина користі не принесуть. Необхідно також включити в раціон так звані "гарячі" спеції — перець чилі, хрін, гірчицю, імбир, гвоздику і корицю, вони прискорять травний процес, що не дозволить з'їдене відкластися жиром на боках.

11 серпня - 4-й місячний день, Місяць зростає у знаку Діви

День не підходить для схуднення.

Небажано як обмежувати себе в їжі, так і переїдати: їжа має бути легкою, але при цьому корисною, живильною і різноманітною. Від м'яса і калорійних продуктів рекомендується відмовитися. Бажано включити в раціон як термічно оброблені — тушковані і запечені, так і сирі — у вигляді салатів — овочі, а разом з ними — інші звичні для вас продукти.

Фіточаї дозволять очистити організм від шлаків і токсинів.

12 серпня - 5-й місячний день, Місяць зростає у знаку Терезів

Нейтральний день для схуднення.

Необхідно виключити з раціону ферментовані продукти — солоні (бочкові) огірки і помідори, квашену капусту, квас, сиров'ялені ковбаси і сири. Їх можна замінити більш корисними для здоров'я молочними і кисломолочними продуктами, овочами і ягодами.

У вживанні алкоголю необхідно дотримуватися помірності — це може стати причиною нездужання.

13 серпня - 6-й місячний день, Місяць зростає у знаку Терезів

Нейтральний день для схуднення — голодувати і постити сьогодні не варто.

Харчування може бути різноманітним — дозволяється включати в нього не тільки корисні, але й шкідливі продукти. Якщо є привід, можна влаштувати навіть невелике гуляння, головне, дотримуватися в харчуванні принцип помірності.

А ось кількість вживаної рідини — молока, чаю і навіть води — а також молочних продуктів необхідно обмежити.

14 серпня - 7-й місячний день, Місяць зростає у знаку Скорпіона

День сприятливий для схуднення. Хороший результат дасть піст або лікувальне голодування, яке можна проводити тільки після консультації з лікарем.

Під забороною куряче м'ясо і яйця. Рекомендується включити в раціон сезонні фрукти і ягоди. Страви сьогоднішнього дня мають бути одночасно смачними і ситними.

Вживання фіточаїв сприятиме очищенню організму і виведенню з нього шлаком і токсинів.

15 серпня - 8-й місячний день, Місяць зростає у знаку Скорпіона

День сприятливий для схуднення.

Лікувальне голодування — зрозуміло, призначене лікарем, не тільки допоможе позбутися зайвої ваги, але і поповнить втрачену енергію, необхідну для життя і роботи. Тим, хто не має наміру відмовлятися від їжі, рекомендується стежити за свіжістю та якістю вживаних в їжу продуктів — великий ризик харчового отруєння, наслідки якого будуть позначатися довгий час.

Краще меню цього дня — вегетаріанські страви, що складаються з великої кількості інгредієнтів — наприклад, овочеве рагу або пісний борщ.

16 серпня - 9-й місячний день, Місяць зростає у знаку Стрільця

День не підходить для схуднення.

Піст і розвантажувальні дні — з благословення лікаря — допоможе очистити організму від шлаків і токсинів.

Уникнути харчового отруєння дозволить ретельний контроль над якістю і свіжістю продуктів.

Від м'яса, грибів, жирної і важкої для шлунку їжі краще відмовитися. Рекомендується вживати в їжу прості, але незвичні страви зі звичних організму продуктів — овочів і фруктів.

17 серпня - 10-й місячний день, Місяць зростає у знаку Стрільця

День не підходить для схуднення.

Категорично не рекомендується голодувати, постити і влаштовувати розвантажувальні дні — користі вони не принесуть, а от шкода може виявитися досить відчутною. Стрес, який отримає організм, може стати причиною серйозної недуги. Можна — і треба — пити свіжі овочеві і фруктові соки, фіточаї і відвари цілющих — заспокійливих — трав.

18 серпня - 11-й місячний день, Місяць зростає у знаку Козорога

День сприятливий для схуднення.

Найкращий результат дасть лікувальне голодування, зважитися на яке потрібно тільки після дозволу лікаря.

Рекомендується відмовитися від м'ясної, жирної і важкої їжі, замінивши її продуктами з великим вмістом клітковини — висівками, зеленню, овочами, фруктами, ягодами і горіхами — бажано мигдальними.

Необхідно також пити якомога більше чистої води, відварів із лікувальних трав і фіточаїв.

19 серпня - 12-й місячний день, Місяць зростає у знаку Козерога

Нейтральний день для схуднення.

Необхідно відмовитися від м'ясної їжі в будь-якому її вигляді — смаженої, копченої та навіть вареної. Їжа має бути легкою і бажано пісної — краще віддати перевагу овочам і фруктам, єдиний виняток — яблука, вони можуть негативно вплинути на стан здоров'я кишечника. Рекомендується також включити в раціон насіння і горіхи.

Цілющу силу набуває вода, тому пити потрібно якомога більше. Безсумнівну користь принесуть соки — особливо виноградний, відвари цілющих трав і фіточаї.

20 серпня - 13-й місячний день, Місяць зростає у знаку Водолія

День не підходить для схуднення, тому не варто мучити себе відмовою від їжі.

Рекомендується очищати організм від шлаків і токсинів, проводячи розвантажувальні дні за допомогою чистої води, трав'яних чаїв, вітамінних відварів (перш за все шипшинового і обліпихового) і детокс-меню.

Категорично не рекомендується голодування — шлунку необхідне навантаження, інакше він почне "їсти" себе з середини. Велику користь принесуть морепродукти — вони дозволять поповнити кількість йоду в організмі.

У раціон також необхідно включати зелень, овочі, фрукти і соки.

21 серпня - 14-й місячний день, Місяць зростає у знаку Водолія

День не підходить для схуднення.

Можна вживати найрізноманітніші продукти і навіть влаштовувати застілля, головне, дотримуватися почуття міри — переїдання не кращим чином позначиться на стані здоров'я. Тим, хто за ним стежить, потрібно зробити пріоритетом у харчуванні овочі, фрукти і свіжовичавлені — без додавання цукру — соки.

Особливу увагу необхідно приділити горіхам — особливо мигдалю.

22 серпня - 15-й місячний день, повня в знаку Водолія

День підходить для схуднення і початку дієти — головне, обов'язково порадитися з лікарем.

Рідкісний час, коли можна їсти багато з того, що зазвичай виключається, включно з гострим й солоним, за винятком м'яса та грибів — вони ляжуть на шлунок надмірною вагою.

Великий ризик отруєнь, тому необхідно стежити за якістю і свіжістю продуктів.

23 серпня - 16-й місячний день, спадний Місяць у знаку Риб

Нейтральний день для схуднення. При необхідності можна влаштовувати розвантажувальні дні або складати детокс-меню — вони допоможуть очистити організм від шлаків і токсинів.

Небажано вживати в їжу продукти тваринного походження, виняток становить річкова і морська риба. Не можна переїдати, але й відмовлятися від їжі небажано — шлунок потребує навантаженні.

24 серпня - 17-й місячний день, спадний Місяць у знаку Риб

Хороший день для схуднення.

У харчуванні необхідно дотримуватися помірності, переїдання негативно позначиться на стані організму. Також необхідно відмовитися від важкої, жирної, смаженої і перенасиченої спеціями їжі. М'ясо краще замінити рослинним білком — наприклад, квасолею — а також у великій кількості включити в раціон овочі, зелень і фрукти, благо, на них зараз сезон. Бажано пити більше води і свіжих соків.

25 серпня - 18-й місячний день, спадний Місяць у знаку Овна

День сприятливий для закладки програм для схуднення. Лікувальне голодування не тільки допоможе позбутися від хвороб, але і очистить організм. Якщо немає фізичної можливості відмовитися від їжі взагалі, то варто хоча б замінити її зеленню, овочами і горіхами.

Чай і каву краще замінити трав'яними настоями, відварами і фіточаями. Особливо корисними виявляться напої з легким проносним ефектом — вони теж будуть працювати на очищення організму.

26 серпня - 19-й місячний день, спадний Місяць у знаку Овна

День несприятливий для схуднення.

Необхідно виключити з раціону продукти, які можуть дратувати стінки кишківника: ковбасу, копчене м'ясо, сосиски, сардельки та фастфуд.

Через серйозну ймовірності харчового отруєння потрібно виключати з раціону алкогольні напою, молоко і дріжджову випічку. Користь організму взагалі і кишківнику зокрема принесуть кисломолочні продукти — сир, кефір або йогурт.

Бажано включити в раціон трав'яні чаї — вони виведуть з організму шлаки і токсини.

27 серпня - 20-й місячний день, спадний Місяць у знаку Тельця

День сприятливий для схуднення.

Можна голодувати, постити, сідати на дієту і влаштовувати розвантажувальні — наприклад, яблучні або кефірів — дні. Правда, найбільш радикальні методи обмеження в харчуванні необхідно узгодити з лікарем, інакше замість користі вони можуть завдати здоров'ю шкоди.

Не можна переїдати: на перетравлення їжі знадобиться багато енергії, а її цього дня і так буде небагато. Особливо не рекомендується тваринна їжа — вона може негативним чином позначитися на стані організму. Оптимальними стравами цього дня стануть овочеві супи-пюре, салат з авокадо і цитрусові — перш за все грейпфрут.

28 серпня - 21-й місячний день, спадний Місяць у знаку Тельця

День не підходить для схуднення.

Особливо уважно цього часу потрібно поставитися до стану печінки і кровотворної системи, тому — через серйозний ризик інтоксикації цих органів і всього організму загалом — необхідно відмовитися від спиртних напоїв, включно з слабоалкогольними коктейлями та пивом. Під забороною знаходиться також жирна, смажена і важка їжа.

Користь організму принесуть фіточаї, трав'яні настойки, а також сезонні овочі, фрукти і ягоди.

29 серпня - 22-й місячний день, спадний Місяць у знаку Тельця

День нейтральний для схуднення.

Відмовлятися від їжі небажано — без навантаження шлунок може почати їсти себе зсередини, але й переїдати категорично не рекомендується — раціон має бути легким і одночасно поживним.

Також необхідно відмовитися від шкідливих продуктів — жирного, смаженого і копченого. М'ясо краще замінити овочами та фруктами, які можна вживати в їжу без обмежень. Варто також звернути увагу на свіжовичавлені соки — причому як фруктові, так овочеві, і фіточаї.

30 серпня - 23-й місячний день, спадний Місяць у знаку Близнюків

День сприятливий для схуднення: можна пістити і навіть голодувати.

Тим, хто не має наміру робити ні того, ні іншого, необхідно хоча б урізати звичні порції. М'ясо і рибу краще замінити овочами, фруктами і кисломолочними продуктами, а від спиртного — як, втім, і куріння — краще і зовсім відмовитися. До речі, нинішній день вдалий для того, щоб покінчити з шкідливими звичками раз і назавжди.

31 серпня - 24-й місячний день, спадний Місяць у знаку Близнюків

День несприятливий для схуднення.

Можна включати в раціон навіть ті продукти, які дієтологи зазвичай не рекомендують до вживання, єдине правило, якого варто дотримуватись, — не зловживати кількістю: чим меншими будуть порції, тим краще для здоров'я.

Рідина буде мати властивість застоюватися в організмі, тому краще — зрозуміло, на час — скоротити її кількість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...