"Ґазманов на Z-ефіри ходить, бабло рубає потроху, а чітко сказати, що він "за Росію", не може", - Голобуцький

"Ґазманов вирішив, що вдало "пропетляв" на корпоративчику в Дубаї: з Меладзе таки вичавили "Героям Слава!", а "ескадронщик" під носа пробурмотів «Ребят, дайте отдохнуть!» і все", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Нічого, для упоротих росіян він став навіть гіршим зрадником, ніж Меладзе: той, мовляв, хоч не злякався сказати, що він за Україну. А Ґазманов на Z-ефіри ходить, бабло рубає потроху, а чітко сказати, що він "за Росію", не може.
--
"...Завсегдатай телеэфиров и Z-концертов, записной эстрадный «патриот» не может в ответ пьяным быдлох***ам четко сказать: «Я за Россию! Я за мир , но за русский мир! За Победу моего русского народа и против укронацистов, которые убивают мирных людей Донбасса!». Спасибо, Олег, вы нам наглядно показали, чем «патриот» за бабки отличается от настоящего патриота".
--
Чекаємо, коли Ґазманов почне відгрібати від росіян як "зрадлива жадібна шкура".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...