Ганя Герман розповіла, яку прекрасну кар'єру зробила за совка "завдяки українській", - політтехнолог Голобуцький

"Ганю Герман сьогодні також притягли на 112-й - розказати, як прекрасно було в СССР українцям і яку вона прекрасну кар'єру зробила за совка "завдяки українській", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Не можна утверджувати мову шляхом притиснення ...еее шляхом ...еее ек якогось... якоїсь несвободи для людей іншомовних. Вживати свою мову, вчитися своїй мові. Слухайте, ви говорите про Радянський союз. Я народилася в Радянському союзі. Вчилася. Завжди послуговувалася українською мовою, моя українська мова допомогла мені зробити непогану кар'єру. Бо я йшла в російськомовне середовище, де було мало людей, які можуть так послуговуватися українською мовою, які приймали мене, бо вони хотіли того навчитися. Я не бачу жодного упослідження української мови в Україні. І не бачила в часи Радянського союзу", - заявила Герман.

--
Або в Гані прогресуючий маразм, або вона розраховує, що в усіх інших - масований склероз. Але бреше вже майже як Путін про "тисячолітню Росію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...