"Голова СБУ Малюк своїм інтерв'ю залякав Скабєєву до паніки", - Голобуцький

"Малюк дав розлоге, насичене деталями, емоційне і абсолютно негуманне інтерв'ю про дії СБУ протягом року війни: кремлівська пропаганда вражена, залякана і обурена одночасно", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Бо з розповідей голови СБУ виходить, що наші спецслужби вели окупанта практично з самого нападу і регулярно вмочали його носом в гівно суворо згідно плану. Тобто, це щоразу не були випадкові збіги чи неочікувані удачі: з Кримським мостом, з російським флотом, з трьома сотнями викритих агентів, з перевербовкою, з вбивчими і переможними спецопераціями, котрі зривали окупанту всі плани, ще з купою дуже болісних для ворога моментів.
Малюк настільки переконливо розповідав про перетворення СБУ на мстивий і безжальний "Моссад", що в Скабєєвої після інтерв'ю в очах тільки Малюк - і купа черепів під ним!))
Це, звісно, до певної міри жарти, але по факту в нас на очах твориться легенда. Не тільки про легендарний і смертельний "Азов", але й про успішну і безжальну до ворогів СБУ, котра тягне на собі свою частину тихої, але дуже голосної за результатами війни, веде свій власний підрахунок "ворожих черепів". Насправді це теж один з обов'язкових складників утвердження життєздатної нації. Тим більше, з таким ворогом під боком".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...