Гуморист "Квартал 95" насмішив пародією на чоловіка, який намагався вкрасти Леніна з Мавзолею (відео)

Зірка Студії "Квартал 95" Юрій Великий випустив нову пародію на чоловіка, який в ніч проти 6 лютого намагався викрасти тіло Володимира Леніна з Мавзолею. У новому відео Великий втілив образ зловмисника і показав, як проходив допит чоловіка у відділку поліції, передають Патріоти України.

На запитання офіцера, що чоловік робив у Мавзолеї, той відповів, що ходив на екскурсію. А пішов о 2 ночі, бо йому сказали, що вночі дешевше.

Врешті, "чоловік" ззінався, що насправді Ленін був потрібен не йому: "Мені він не потрібен був, мене попросили його привезти. Я звичайний доставник піци. Мені сказали дві піци і одного Леніна привезти на проспект Леніна", - пояснив "чоловік".

Він додав, що замовник пояснив, що треба негайно звільнити Мавзолей для "якогось іншого кремлівського чоловічка". Втім, для кого, замовник не уточнив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...