"Я просив не оприлюднювати це": Олександр Волошин пожалівся, що режисер та блогер Руслан Ханумак його публічно підставив

Український блогер Олександр Волошин поскаржився, що його публічно підставив актор та режисер Руслан Ханумак, передають Патріоти України.

Конфлікт між знаменитостями виник через новий подкаст Ханумака "Ідеально розлучені". Зокрема, відео знімалося у тій самій студії, де раніше працювали блогерка Аліна Шаманська та співачка Анна Трінчер. Ба більше, навіть назва подкасту Ханумака складена з проєктів дівчат "Розлу(ю)чена" та "Неідеальна я".

Олександр Волошин став першим героєм проєкту режисера. Блогер вважав, що просто бере участь у подкасті. Але згодом, коли вийшов анонс відео, Волошин зрозумів, що проєкт Ханумака є насмішкою над шоу Шаманської та Трінчер.

"Побачив, що вийшов тизер у Ханумака про наш випуск, який ми зняли. Я побачив, що це пародія-стьоб на подкаст Ані та Аліни. Він мені говорив, що це буде одна й та ж студія, а потім на постпродакшні вони додали ось цю назву "Ідеально розлучені", типу стьоб над Аліною та Анею. Я одразу написав, що я не хочу це випускати, бо Ані це неприємно. Він мене намагався переконувати, що це все норм. Я попросив не випускати, а він все одно випустив", - поскаржився блогер.

Волошин говорить, що просив Ханумака не публікувати випуск. Ба більше, блогер навіть був готовий взяти на себе всі фінансові витрати та покрити їх. Зокрема, Олександрові не хотілося псувати стосунки з Трінчер та Шаманською.

Врешті, Ханумак таки опублікував подкаст. Наразі ж Волошин планує скаржитися на відео, щоб його видалили з YouTube. "Я буду зараз кидати скарги. Це відео все одно видалять з YouTube", - наголосив Волошин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...