Яблучко від яблуньки: У Росії донька "героя СОВ" зарізала молодших сестер (фото, відео)

У місті Тольятті Самарської області РФ 13-річна школярка, батько якої воює в Україні у складі окупаційної армії, зарізала своїх зведених молодших сестер. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

Вбивство сталося 8 жовтня. Дівчаткам було 2 та 5 років. Мати залишила школярку наглядати за сестрами. Після вбивства дівчинка сховала тіла на балконі та пішла гуляти до парку.

Тіла виявила інша сестра, вирішивши спочатку, що дівчатка так грають у хованки. Побачивши кров, вона зателефонувала батькам. Коли мати написала Лізі, чи вона знає, що сталося вдома, та відповіла: "Це я! Аахахах".

За попередніми даними, дівчинка зарізала сестер тому, що не хотіла, щоб її мати мирилася з вітчимом на тлі випадків домашнього насильства. Загиблі зведені сестри - діти вітчима від першого шлюбу.

"У квартирі жили четверо дітей. Дворічна дівчинка та її п'ятирічна сестра – від першого шлюбу Юрія, а 13-річна Ліза та її сестра – від першого шлюбу Ірини. Рідний батько Лізи перебуває на СВО. За попередніми даними, у родині були скандали, а Ліза не любила вітчима. На тлі сварок 13-річна Ліза вмовляла маму піти від нього через домашнє насильство, але в результаті та продовжувала жити з чоловіком. Як вважають слідчі, це могло бути мотивом жорстокого вбивства. У день трагедії батьки дівчат були у поліції на допиті за заявою про незаконне проникнення в житло, яке мати Лізи подала на вітчима після чергової сварки", - пише Baza

Після допиту та спілкування з психологом дівчинку відвезли до психдиспансеру на експертизу. У Росії кримінальна відповідальність за вбивство настає з 14 років. Це означає, що 13-річна дівчинка, навіть якщо її визнають винною, може уникнути покарання у вигляді позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Обломки" пошкодили два підприємства: У російському Шебекіно сталася потужна "бавовна" (відео)

середа, 9 жовтень 2024, 15:51

У Білгородській області РФ у місті Шебекіно дрони атакували два промислові підприємства. На території одного пробито покрівлю виробничої будівлі, на території другої - пошкоджено стіну. Про це пишуть місцеві телеграм-канали, передають Патріоти України....

Недобитий Царьов планує взяти Донбас за 5 років. Цікаво, що закінчиться раніше - його життя чи техніка в окупантів? - журналіст

середа, 9 жовтень 2024, 15:16

"Колишній нардеп, а нині перебіжчик і зрадник Олег Царьов у студії одного із Z-пропагандистів заявив, що на захоплення Донбасу російській армії (за збереження нинішніх темпів просування) знадобиться ще мінімум 5 років. Ведучий аж завис після таких слів...