Як виглядає зараз селище Піски на околиці Донецька, повністю знищене російськими окупантами (відео)

У Донецькій обласній військовій адміністрації показали, як виглядає селище Піски Донецької області після численних атак військ РФ та боїв у районі населеного пункту.

"Піски. Зруйноване від російських ударів селище. Окупанти принесли смерть у це місце", – йдеться в описі відео.

На кадрах видно, що у Пісках не залишилося жодного вцілілого житлового будинку, зруйновано також всю інфраструктуру/


Селище Піски Донецької області, яке Збройним силам України вдалося звільнити від окупантів у липні 2014 року і за який ще довго йшли бої, через вісім років знову стало пекельною точкою на карті бойових дій.

Населений пункт знаходиться за сім кілометрів від Донецького аеропорту та окупованого Донецька. З початку повномасштабного вторгнення РФ у районі Пісок відновились запеклі бої.

У серпні та на початку вересня російські окупанти неодноразово заявляли про його захоплення, але українським військовим вдається утримувати свої позиції та відбивати атаки військ РФ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...