"Якщо після запровадження санкцій проти Коломойського його партнер отримає мандат, то це буде плювок в обличчя Держдепу, - політтехнолог Голобуцький

"Скоро тиждень, як США запровадили санкції щодо Коломойського, при тому саме як корумпованого держслужбовця України - а реакції держави Україна досі немає. Це вже тягне на дипломатичне "здивування" від США", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Влада би мала якщо не демонструвати обурення, то активно підключитись до процесу "встановлення істини і відновлення законності". А по факту буквально за кілька тижнів один з партнерів Коломойського (це той О. Шевченко, котрий "вже не має жодного стосунку до Буковелю" і його ковідних фестивалів), ймовірно, отримає мандат ВР. Це також, найпевніше, викличе "здивування" з боку офіційних осіб США.
Так, мороки там багато, просто зняти з реєстрації за таке законних причин немає, а вибори вже 28 березня. Але якщо після запровадження санкцій щодо Коломойського його партнер дійсно спокійно отримає мандат - це буде якщо не плювок в обличчя Держдепу, то десь близько до того. Бо потрактовуватиметься так, що Зеленський, значить, у змові з олігархом Коломойським, плювати хотів і на санкції, і на однозначну позицію США.
В принципі, є небагато дієвих і законних методів не допустити такого сценарію. Один з них: просто завалити Шевченка компроматом і перспективами оприлюднення ще більшого компромату. Щоб для партнера Коломойського самостійно знятись з виборів стало оптимальним рішенням. Ну і це дасть хоч якийсь шанс кандидату по "буковельському округу" від партії влади шоумену Вірастюку".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хочуть затримати мусульман?: Спецслужби РФ готують теракти на території Росії

субота, 4 травень 2024, 14:55

Спецслужби РФ можуть готувати провокації найближчим часом. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Telegram, передають Патріоти України. Метою провокацій є звинувачення Сил оборони України в організації та проведенні терактів на території Росії. "...

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...