"Карти кажуть, що задум відступу не розголошуватиметься Кремлем до певного часу": Таролог зробила прогноз, коли настане мир

Санкції проти Росії "працюють", і мир може настати набагато швидше, адже у РФ готуються до закінчення війни з Україною. Таку заяву зробила відомий український таролог Олена Бюн, поставивши питання картам: чи дійсно Кремль готує сценарій виходу з війни в Україні, передають Патріоти України.

"Цей процес справді таємно готується, але водночас росіянам треба показати своєму народу хоч якісь досягнення та успіхи. Карти кажуть, що задум відступу не розголошуватиметься до певного часу. У керівництва Росії всюди спостерігається повне фіаско", – наголосила вона.

"Крім того, за час війни в Україні Росія зазнала великих втрат і продовжує це робити (зокрема, на Донбасі). Уряду стає все складніше приховувати ці втрати, інформація поступово виходить на поверхню і може стати міною уповільненої дії, що призведе до своєрідного "вибуху". Все підштовхує владу до того, що потрібно якомога швидше з цим зав'язувати", – додала таролог.

Олена Бюн зазначила, що Кремль пожинає плоди свого провалу в усіх напрямках, зокрема, у липні Росію очікує дефолт. "Верхівка Кремля серйозно розуміє, що вона може остаточно втратити все, і зараз є хоч який-небудь шанс щось зберегти для себе. Безумовно, вони хочуть уникнути відповідальності за все, що відбувається, тому шукають кращі шляхи для себе, щоб скоріше вирішити питання з війною. Вони повністю розчаровані в діях Путіна і зараз ясно бачать, що війна в Україні була великою помилкою", – зазначила таролог.

"Вони вже почали розглядати сценарії виходу з війни та посилено працювати над ними, щоб вийти з глухого кута, в якому опинилися. Вони сподіваються на відновлення переговорів з Україною або на зустріч і розмову Зеленського з представником кремлівської влади. Готові йти на поступки і жертви, проте з ними все одно слід бути дуже обережними і уважними. Карти кажуть, що це безсумнівний рух до прогресу (до світу). Санкції працюють, і світ може наступити набагато швидше", – резюмувала вона.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...