Хамили персоналу готеля: Футболісти клубу УПЛ побили в турецькому готелі гравців російської команди

У понеділок, 13 лютого, в турецькому готелі Royal Seginus сталася масова бійка між футболістами українського "Миная" і російського "Шинніка". Журналісти Михайло Співаковський і Роман Бебех повідомляють, що конфлікт почався через побутову ситуацію, передають Патріоти України.

"Один з українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводився по відношенню до персоналу готелю. Росіянин був випивший і відверто хамив. Росіянин не став вибачатися і його просто "прибив" футболіст "Миная".

Потім оркостанець привів одноклубників розбиратися до представників "Миная". І ця розмова знову ж призвела до бійки. Перемога "Миная"! Бійка відбувалася під музику "Допоможе ЗСУ!".

Перемога за Україною! "Минай" в ці хвилини поїхав на тренування. Багато представників "Шинніка" в медпункті", - повідомив Роман Бебех у своєму Телеграмі.

Роман Бебех також повідомив, що російський клуб вже виселяється з готелю. За інформацією російських ЗМІ, в результаті бійки постраждали чотири футболісти "Шинніка", у двох з них підозри на перелом ребра і пальця.

Зазначається, що під час поселення "Минай" поставив організаторам умову, щоб у готелі не було жодної російської команди. Однак після землетрусу в Туреччині виникли проблеми з готелями, тому "Шиннік" заселили саме туди, куди приїхав базуватися український клуб.

Після цієї бійки в готелі на постійній основі чергують додаткові наряди охорони і кілька співробітників поліції.

Нагадаємо, "Минай" завершив осінню частину сезону на 13-му місці, набравши 14 очок. У першому матчі після паузи закарпатський клуб 28 лютого зіграє з "Шахтарем" перенесений матч 9-го туру УПЛ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...