Характерник "Хорс" передбачив, коли закінчиться війна в Україні

Характерник Віктор Шовкошитний "Хорс" вважає, що у вересні буде ще один перелом у війні, після чого вона закінчиться. Про це він сказав на ютуб-каналі "Мій світ", передають Патріоти України.

Характерник вважає, що після ще одного перелому на фронті війна почне закінчуватись. "Наступного місяця буде ще один перелом у цій війні і далі вона повинна швидко закінчитись", - сказав Віктор Шовкошитний.

Характерник вважає, що прикордонні російські регіони вже через 2-3 роки "попросяться у склад України". Він має на увазі жителів Бєлгородської, Курської та Ростовської областей.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Президент Зеленський не помічає, як стає смішним - Юрій Ніколов

вівторок, 27 серпень 2024, 23:55

Біда. Президент Зеленський не помічає, як стає смішним. Його виправдання щодо залишення при собі корумпанта Татарова породили купу мемів. Люди реально ржуть над тим, як Татаров бігав по Києву стріляв чеченців. Бо мало хто може собі уявити це десь окрім...

Відкривали найкращі місця для успішних ударів і стежили за переміщенням живої сили і техніки ворога: Новітні британські дрони стали "ключем" для прориву ЗСУ в Курській області, — The Times

вівторок, 27 серпень 2024, 23:25

Сили оборони України застосували різні види безпілотників під час прориву в Курській області. Серед них особливо ефективними виявились особливі британські пристрої. Завдяки цим БПЛА українці бачили найкращі місця для успішних ударів і стежили за перемі...