Хіти тижня. Бажання Путіна створити новий засіб знищення мільйонів людей призвело до міні-Чорнобиля і поширення радіації територією майже всієї РФ, - журналіст

Заходу варто задуматися, чи потрібно йому терпіти російського правителя, який без будь-якої ядерної війни готовий отруїти половину світу.

"Величезна хмара радіації накрила всю центральну Росію, включно з Москвою, а також Казахстан і центральноазіатські країни. За останні кілька днів область поширення радіації розкинулася від України на заході до Китаю на сході. На півдні вона дотяглася аж до Аравійського моря та Індійського океану", - пише у своїй статті Іван Яковина, передають Патріоти України, та продовжує:

"Саме це видно на схемі поширення радіації, яку опублікував Лассіна Зербо — виконавчий секретар Організації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань. Це цілком серйозна і відповідальна організація.
Зараз вже точно відомо, що джерелом радіаційного зараження став вибух секретної крилатої ракети «Буревісник». Ну, а точніше — її компактний атомний реактор.
Як влаштовано ракету «Буревісник»
Спочатку в небо її запускає звичайний ракетний двигун на рідкому паливі. Але коли вона набирає потрібну висоту і швидкість, у справу вступає атомний двигун. З його допомогою вона теоретично може цілими місяцями літати десь там собі без дозаправки.

Найскладніший момент — це плавний перехід від ракетного до атомного двигуна. Цього разу знову не вийшло. Ракета пролетіла деяку відстань і впала в море.

З дна її дістали і привезли на полігон і почали розбирати, щоб подивитися, що там пішло не так. Роботу проводили інженери-атомники з ядерного центру в місті Саров. Проблема, мабуть, була в тому, що весь цей час реактор працював, але не охолоджувався.

Що сталося на полігоні

Коли ракету почали відкривати, вона розплавилася і вибухнула. Всі, хто був поруч, загинули на місці. Радіація їх просто спалила заживо. Десятки людей отримали серйозні дози опромінення. У повітря піднялася величезна хмара радіоактивних частинок.

Але російська влада в кращих радянських традиціях мовчала. Підозри в тому, що відбувається щось дуже серйозне, почали з’являтися майже відразу. У Москві всі телепрограми раптово перервали дуже дивним повідомленням про небезпеку від МНС.

Що це було, ніхто не зрозумів. Або ж тільки дуже обрані. Всі інші зрозуміли одне: ніякого сильного вітру не було! Тому народ, звісно, збентежився, а хтось навіть злякався. І, мабуть, не дарма.

Про підозрілі заяви влади після вибуху

У найближчому з полігоном великому місті Сєвєродвінську радіаційний фон швидко підскочив у 15 разів. В інших містах поблизу — приблизно та ж історія. Люди почали по-справжньому хвилюватися. Влада спочатку мовчала як партизан.

Але потім сталася ще одне дуже підозріла подія: у Росії одна за одною почали відключатися станції стеження за радіацією. Ці станції спеціально встановлені по всьому світу, щоб фіксувати, а чи не випробовує хтось таємно атомну зброю? Ці станції відстежують склад атмосфери і вишукують у ній найслабші сліди радіаційного зараження.

Устаткування там — тільки останнє і найкраще. Навіть одна станція зламатися не може, дві — це просто нереально. У Росії одна за одною припинили працювати відразу чотири станції.

У Кремлі сказали, що там «зв'язок вимкнувся», але це навіть відмовкою назвати важко — це просто маячня. Президент Володимир Путін, прем'єр Дмитро Медведєв і секретар Ради Безпеки Микола Патрушев 16 серпня виїхали з Москви в Анапу і Сочі. Потім Путін і зовсім полетів до Парижа.

«Ніякої загрози там немає. І ніякого підвищення фону там теж не існує. Туди були направлені експерти, зокрема незалежні, які контролюють зараз ситуацію», — переконував російський президент. Всім тут уже стало зрозуміло, що Кремль приховує щось дуже і дуже недобре. Тільки-но Путін каже, що ніякої загрози немає, відразу ж треба насторожитися.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков — людина відома в Росії тим, що бреше абсолютно завжди. Навіть якщо його запитати, котра година, він збреше. Так от, коли у нього запитали, чому вимикаються станції стеження за радіацією, він сказав, що не знає.

Коли у нього запитали, що відбувається на півночі Росії, де вибухнула ракета, він оголосив, що влада прагне виключити загрозу здоров’ю населення. Ну, а карту, на якій показано поширення радіації, він назвав абсурдною, хоча її виготовляли найкращі фахівці світу в цій галузі.

Яка ситуація насправді

Якщо перекласти брехню Пєскова на мову правди, вийде ось що:

— станції стеження за радіацією вони самі вимикають, тому що не хочуть публікації даних;

— влада не може нічого зробити, щоб виключити загрозу здоров’ю населення;

— карта, на якій показано поширення радіації, досить точна. Все саме так і є.

Загалом, ситуація навіть гірша, ніж багато хто думав. Божевільне бажання Володимира Путіна створити новий засіб знищення мільйонів людей призвело до вибуху міні-Чорнобиля і поширення радіації територією майже всієї Росії, включно з Москвою.

Оскільки даних зі станцій спостереження немає, то ні росіяни, ні іноземці не знають, скільки, якої і де саме радіації навалило. Зрозумілим є одне: хвиля її йшла дуже широким фронтом. Ну, а всю правду влада приховує і повідомляти не збирається.

У цих умовах вже з’явилася непідтверджена теорія, яка свідчить, що паливом для ракетного реактора був Плутоній-239. Це дуже злісний радіоактивний елемент. Забруднення ним дуже складно виявити, але шкода здоров’ю від нього просто жахлива.

Якщо Путін дійсно розпорошив над Росією і Казахстаном саме Плутоній-239, то скоро там народ просто почне вимирати. Власне, відключені станції і могли б показати, чим президент РФ труїть своїх підданих цього разу. Але він ці станції завбачливо відключив.

Найнеприємніше в цій історії те, що невдалі випробування Путіна не зупинять. Він продовжить спроби побудувати атомну ракету. Скільки їх ще впаде і вибухне в процесі, ми не знаємо. Цього разу світу пощастило: радіація, здебільшого, залишилася в Росії і країнах, що її підтримують. Але наступного разу вітер може подути на Європу або на Америку.

Заходу варто задуматися, чи потрібно йому терпіти російського правителя, який без будь-якої ядерної війни готовий отруїти плутонієм половину світу? Можливо, вирішити це питання міг би якийсь герой?

До речі, за натовською класифікацією «Буревісник», що вибухнув, називається Skyfall — як недавній фільм з агентом 007 Джеймсом Бондом".

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...