Хіти тижня. Катастрофа українського літака в Ірані: Військовий вказав на неузгодження в заяві іранського генерала

Лук'янов також припустив, що "найцікавіше почнеться, коли візьмуться розбирати як трапилася помилка ідентифікації і хто налаштовував запитувач, і чиї розрахунки були в комплексній системі ППО".

Військовослужбовець ЗСУ Ігор Лук'янов пояснив, в чому полягають протиріччя в заяві командувача ВПС Ірану і бригадного генерала Аміра Алі Хаджизаде про удар по українському літаку, який було збито в небі над Тегераном 8 січня, в результаті чого загинули 167 осіб, в тому числі 11 українців. Про них він написав на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Рішення на відкриття вогню приймає не оператор, а в кращому випадку командир бригади, в особливих умовах він може делегувати такі повноваження, але не оператору точно, він не володіє інформацією для цього, припустимо, що це було саме так, але головне питання як оператор може ідентифікувати ціль?" - пише військовий.

Лук'янов також припустив, що "найцікавіше почнеться, коли візьмуться розбирати як трапилася помилка ідентифікації і хто налаштовував запитувач, і чиї розрахунки були в комплексній системі ППО".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...