Хіти тижня. "Рюмка водки на столе": Зірковий співак шокував прихильників своїм виглядом (фотофакт)

В мережі з'явився свіжий відеозапис, головним героєм якого став 57-річний шансон-виконавець Григорій Лепс.

Ролик зі студії музиканта записав і виклав продюсер Ігор Крутой. Справа в тому, що зараз він займається створенням власної звукозаписної інфраструктури, тому вирішив перейняти досвід виконавця суперхіта «Рюмка водки на столе», передають Патріоти України.

«Сегодня был в гостях у Гриши Лепса. Когда встречаются два музыканта, все разговоры только вокруг музыки. Обсудили его студию, в которой он показал мне залы и комнаты для репетиций, записи оркестра и вокала (я по-доброму позавидовал). Также мы сверили наши творческие планы, учитывая плотную гастрольную деятельность Лепса, на ближайший год. Гриша, спасибо за гостеприимство! Жду тебя на моей студии, которую, дай Бог, дострою осенью!» — підписав відео Ігор Крутой.Користувачів мережі шокував зовнішній вигляд 57-річного Лепса. Багатьом здалося, що за останні місяці музикант різко здав. На ролику його обличчя виглядає сильно опухлим. Коментатори вказують, з секс-символу кумира мільйонів він раптово перетворився на роздутого мужика з пузом, що викликає лише жалість. Деякі припустили, що Лепс зловживає алкоголем: «Просто жуть. Григорий синеет и синеет», «Мрак какой-то», «Жаль, что Лепс не бережёт своё здоровье», «Гриша выглядит ужасно», «Такое пропитое лицо», — пишуть в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...