Хіти тижня. Спливли неприємні подробиці: "Принц Вільям зрадив Кейт Міддлтон", - ЗМІ

​У західних ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що принц Вільям зрадив Кейт Міддлтон з її близькою подругою.

принц Вільям і Кейт Міддлтон

Американське видання In Touch стверджує, що близько року тому, коли Кейт була вагітна третьою дитиною, британський принц недозволено близько здружився з Роуз Ханбері - колишньою моделлю аристократичного походження, а нині дружиною 58-річного Девіда Роксеведжа, маркіза Чамлі. У світських колах пішли плітки про роман між ними, передають Патріоти України.

Коли до Міддлтон дійшли ці чутки, вона зажадала у чоловіка пояснень. Той висміяв її побоювання, заявивши, що нічого не було. Кейт не стала наполягати і погіршувати ситуацію, але тим не менше наполягла на тому, щоб приятельські відносини між двома подружніми парами були припинені. Герцогиня Кембриджська веліла, щоб Вільям вивів Роуз і Девіда з внутрішнього кола їхніх близьких друзів.

Мова про розрив не йде, проте скандал вплинув на шлюб принца. «Кейт побачила дружбу Вільяма з Роуз зовсім в іншому світлі. І її довіру до чоловіка було підірвано ... Їх сприймають, як ідеальну пару, у якій не може бути щось не в порядку. Але реальність така, що більшість пар стикається зі своїми проблемами. І Вільям з Кейт - не виняток», - пише видання.
Як відомо, Кейт і Вільям, чий заміський маєток Анмер-хол в графстві Норфолк знаходиться по сусідству з маєтком маркіза Чамлі, раніше дуже близько дружили з цим сімейством. І що ще до знайомства з Кейт принц Вільям був в числі численних шанувальників Роуз (чия бабуся в 1947 році була однією з подружок нареченої на весіллі бабусі Вільяма - майбутньої королеви Єлизавети II). Однак потім Кейт серйозно посварилася з Роуз. Точна причина цього не повідомлялася. Передбачалося, що колишня модель намагалася затьмарити собою дружину принца і стати головною зіркою Норфолкського світського суспільства, а Кейт набридло це суперництво.
Видання The Daily Beast повідомляє, що Кенсінгтонський палац не збирається офіційно коментувати історію, викладену в In Touch, проте приватним порядком королівські помічники заявили, що «все це вигадки». А адвокати королівської сім'ї навіть збираються прийняти юридичні заходи щодо ЗМІ, і вже вислали лист з відповідним попередженням.
Тим часом з'явилися також чутки про те, що охолодження між Вільямом і принцом Гаррі викликане не стільки ставленням Вільяма до його дружині Меган Маркл, скільки ставленням до його власної дружини. Гаррі не схвалив поведінки старшого брата - тим більше, що їх власне дитинство було затьмарене любовним трикутником між батьками Чарльзом і Діаною, а також Каміллою Паркер-Боулз.
Роуз, Вільям і Кейт
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...