Хіти тижня. Удача їх любить: Астрологи розповіли, яким знакам зодіаку пощастить у 2020 році

Астрологи розповіли, хто з знаків Зодіаку буде користуватися особливою увагою у зірок. Наступний, 2020 рік, буде вдалим практично для всіх представників зодіакального сузір'я, але до деяких Фортуна буде особливо прихильною, передають Патріоти України.

Телець

Представники цього знаку відрізняються тим, що їм нічого не дається просто так, і саме це допоможе їм стати щасливими. Поки одні будуть ризикувати і ставити на карту все, Тельці будуть планомірно рухатися до своїх мрій. Вони наділені працьовитістю, наполегливістю та цілеспрямованістю. Для того, щоб отримати додаткові козирі – Тельцям потрібно жити в гармонії з собою, використовувати свої якості і не діяти за вказівкою. Найважливіше – вони повинні чітко усвідомлювати, чого хочуть досягти.

Близнюки

Фортуна подарує їм своє увагу і допоможе влаштуватися в житті. Там, де іншим представникам потрібно наполегливо працювати, Близнюкам потрібно просто опинитися у правильному місці і в правильний час. У представників цього знака буде прекрасна можливість обернути навіть неприємну ситуацію на свою сторону, використовуючи підручні засоби і силу уяви.

Лев

Леви вміють розташовувати до себе оточуючих, заводити вдалі знайомства, зачаровувати співрозмовників і в майбутньому році ці якості послужать їм хорошу службу. Завдяки вродженій впевненості у своєї вдачі і в своїх власних силах, Леви зможуть вирішити питання комфорту, досягти матеріальних висот, а також кардинально змінити ситуацію в амурний сфері.

Терези

У Терезів відсутня сентиментальність і при цьому вони можуть зіткнутися з колишньою любов'ю або складним життєвим вибором. Однак чаша Терезів, яка практично завжди присутня при виборі, допоможе їм гідно вийти зі складної ситуації та прийняти правильне рішення, а Фортуна буде цьому сприяти. Також зірки будуть на боці Терезів у розвитку нових ідей і вдалих інвестицій.

Водолій

В майбутньому році у представників цього знака очікується багато експериментів і пригод, які допоможуть їм стати успішними і дивитися на світ з оптимізмом. Доля буде допомагати їм знайти своє покликання, а з будь-якої колотнечі – вийти сухими з води. Водолії можуть отримати знаки згори і найголовніше – побачити їх і зуміти розшифрувати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...