Х**ло розраховувало на... Нобелівську премію миру: Путіна нервує ордер на арешт, намагатиметься його позбутися, - Фейгін

Путіна нервує ордер на його арешт, він намагатиметься його позбутися, – Фейгін

Російський правозахисник та опозиціонер Марк Фейгін, вважає, що президент Російської Федерації Володимир Путін намагатиметься позбутися виданого Міжнародним кримінальним судом ордера на його арешт, передають Патріоти України.

Як зазначив Фейгін в ефірі телеканалу "Еспресо", до певної міри Путіну байдуже на це рішення МКС. Проте російського диктатора цей ордер нервує в психологічному плані.

"Чи можна допустити, а я саме так думаю, що мирна угода з Україною включатиме пункт, що з Путіна знімуть ордер за скоєння воєнного злочину? Я переконаний, що окрім вимоги зняття санкцій, про що вони заявляли не один раз, тобто, коли домовленість з Україною відбудеться, то санкції мають бути скасовані, то тепер вагомішим та вищим за значущістю пунктом буде скасування міжнародного ордера Міжнародного кримінального суду. І це є демонстрацією того, що Путіна такий факт психологічно дуже нервує, оскільки він тепер залишиться в історії міжнародним воєнним злочинцем. А така слава його не надто збуджує. Я розумію, що до певної міри йому байдуже, але це точно погіршує його становище у психологічному аспекті. Він, безумовно, іншого для себе бажав", – пояснив він.

Фейгін нагадав, що ще декілька років тому в Росії активно працювали над просуванням теми з присудженням Путіну Нобелівської премії миру, "при тому, що він сам знав, що не є ангелом".

"А яка премія миру може бути для воєнного злочинця? Два стани на терезах спричинюють психологічний дискомфорт Путіна: спроба отримати Премію миру, а тепер – ордер. Поза сумнівом, він намагатиметься позбутися цього ордера", – наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...