Компанія, яка продала людям Резнікова яйця по 17 грн, тепер постачає яблука оптом по 51, при роздрібній ціні 15-22 грн

Журналістка Тетяна Ніколаєнко оприлюднила інформацію про те, що компанія, яка продавала Міноборони яйця по 17 грн за штуку тепер продає військовим дрібні яблука по 51 грн за кілограм. При ціні від 15 до 22 грн за кілограм навіть у київських в роздрібних мережах.

Про нову корупційну зраду вона написала у фейсбуці.

Ніколаєнко зазначила: "Ви вже забули про Актив компані? Так, так, це яйця по 17. Юрій Ніколов зараз в тебе буде новий тренд. Тепер компанія вирішила заробити на яблуках. Документ скинули із однієї військової частини. Побачивши накладну з яблуками по 51 гривні, військові так зраділи, що самі пішли в магазин і пофоткали ціни. 17-22 за нормальні яблука. Скоріше за все, польські. Але військові будуть їсти по 51 яблучки розміром з куряче яйце. Начальство частини так "зраділо", що написало наверх рапорт.

Ви собі уявляєте, що там відчувають військові, коли це все бачать. Альо, мужчинчики нагорі, вам там як, не страшно?"


Компанія, яка продавала військовим яйця по 17 грн, тепер пропонує солдатам яблука по 51, при ціні в магазині 17-22 грн, - журналістка Ніколаєнко 02

Нагадаємо, 28 лютого Міноборони оприлюднило нові контракти на харчування для ЗСУ. До прикладу, в них зазначалося, що яйця купують по 8-9 грн за штуку.

Раніше ЗМІ повідомили, що Міністерство оборони підписало угоду на послуги організації харчування у 2023 році військових частин на загальну суму 13,16 млрд грн за завищеними у 2-3 рази цінами. Наприклад, Міноборони законтрактувало яйця по 17 грн за штуку, тоді як роздрібна ціна в магазині Києва зараз близько 7 грн за штуку.

Міністр оборони Олексій Резніков інформацію про закупівлю продуктів за завищеними цінами заперечував. За його словами, в оприлюдненому ЗМІ документі була технічна помилка - постачальник вказав ціну не за десяток, а за кілограм яєць.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...