​Кожного дня стрічку новин розриває... - Бутусов

Кожного дня стрічку новин розриває: Герой показує, як знищує ворога… Герой загинув… Герой на лікуванні… Герой продовжує боротьбу…

Слуга народу вимагав хабар… Воєнком вкрав… Народний депутат втік з краіни… Міністр виплатив мільярди підставним фірмам, але контракти не виконані…

Люди жертвують собою, тому що беруть відповідальність за свій народ, а чому ж влада не відчуває відповідальності?

А тому що Єрмак, який брехав про «всеосяжне перемир’я» і прямо сприяв нападу Путіна, продовжує представляти Україну - ніякої відповідальності нема.

Резніков, який брехав, що він поборов корупцію, роздавав мільярди на підставних, які не виконали контракти - ніякої відповідальності нема.

Баканов, який призначив агентів ФСБ у керівництво СБУ, і здав південь України, навіть не ходить на допити - ніякої відповідальності нема.

Татаров, який брехав про зовнішнє управління США, адвокат Портнова та багатьох олігархів, продовжує заробляти у судах - ніякої відповідальності нема.

Тимошенко, який брехав про «велике будівництво», живе на рівні олігархів, але навіть відмовляється отримувати адмінпротокол - ніякої відповідальності нема.

Президент Зеленський показує, що лояльність до нього - це гарантія безкарності, і тому йде війна, а відповідальності у владі не більшає, а меншає. Хочете навести порядок у хаосі - починайте притягати до відповідальності своїх друзів, тільки тоді до усіх дійде сигнал.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...