'Кварталівці' вирішили, що масовані ракетні удари по Україні класна тема для жартів: Юрій Великий у новій пародії показав Соловйова та Киву (відео)

Юрій Великий в образі Соловйова та Киви

Зірка студії Квартал 95 Юрій Великий показав нову пародію на російського пропагандиста Володимира Соловйова та екс-нардепа Іллю Киву.

Зокрема, вони обговорили масовані ракетні удари по Україні, сказавши, що починають збуватися пророцтва Медведєва.

"А ми ж попереджали. Він вам не тверезо російською мовою обіцяв, що в Україні миттєво настане кінець світу. І він таки настав. Нехай не у всіх областях і лише на дві, три години. Зате українці в цей момент не змогли ввімкнути телевізори і подивитися чергову нісенітницю Арестовича та Фейгіна. А значить, на душі у них було дуже неспокійно", - сказав Соловйов.

Водночас телеведучий додав, що росіяни обіцяли завдати ракетного удару по місцю ухвалення рішень і завдали: "Адже у них рішення, у цьому Києві, приймаються, ким попало і де попало.

Незабаром до ефіру приєднався й Ілля Кива, який був у лазні. Юрій Великий у ролі пропагандиста Соловйова назвав екс-нардепа України "новим політичним експертом" і запитав, що відбувається на нашій території.

"Там усе зрозуміло. Все військово-політичне керівництво давно втекло з країни. Зеленський давно вже в Польщі. Країною править його голограма. Адже Єрмак теж не справжній. Це просто його воскова постать із пластиліну. Залужний взагалі втік одним із перших. Це ж очевидно, що замість нього накази віддає ростова лялька, що говорить, з поролону, всередині якої, швидше за все, ховається Стефанчук", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Новоросійську пролунали вибухи: В порту атаковані ключові термінали перевалки нафти та нафтопродуктів РФ на Чорному морі

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:40

В Новоросійську (Краснодарський край, Російська Федерація) пролунали вибухи. В районі міста нібито працюють системи протиповітряної оборони через атаку безпілотників. Про це у п'ятницю, 17 травня, пишуть місцеві Telegram канали. . Під удар, попередньо...

Народні прикмети на 17 травня: Жінкам варто бути обережними з волоссям, щоб уникнути проблем зі здоров'ям

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:05

Православна церква України 17 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола від 70-ти Адроника і патріарха Стефана Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мученицю Пелагію Тарсійську. . Наші предки присвячували це народне ...