Ким Чен Ин помирає? Південнокорейська розвідка доповідає про відчайдушну метушню навколо нового друга Путіна. 12-річну спадкоємицю готують зайняти місце батька, діда, прадіда

Як неодноразово останні роки повідомляли ЗМІ Кім Чен Ин дуже хворий, і наразі, як стверджують Південнокорейські медіа, знов спостерігається погіршення здоров'я спадкового диктатора. На серйозність ситуації вказує активізація спецслужб КНДР в спробі дістати рідкісні, новітні препарати, котрих немає у вільному продажу. Про це пише видання Yonhap із посиланням на секретну доповідь південно-корейської розвідки (NIS) в парламенті республіки, зазначають Патріоти України.

Також вказується, що наступним правителем Північної Кореї може стати Кім Джу Е – дочка поки живого диктатора Кім Чен Ина. Однак остаточно її кандидатуру ще не затверджено.

У доповіді, яка була передана парламентському комітету з розвідки Південної Кореї, було проаналізовано частоту появ Джу Е на публічних заходах. На підставі цих даних було зроблено припущення, що вона є сильним кандидатом на місце свого батька.

За підрахунками NIS, останнім часом близько 60% публічної діяльності Кім Джу Е припадало на супровід її батька під час військових та економічних заходів. При цьому дочку диктатора північнокорейські ЗМІ титулують словом "хяндо", що перекладається як "провідник". Зазначається, що слово "хяндо" в північнокорейській політичній термінології використовується як синонім до поняття "той, хто освітлює шлях вперед у революційній боротьбі" та застосовується до керівників країни або їхніх наступників.

Тим не менш, NIS не виключає, що Кім вибере когось іншого наступним у черзі, враховуючи, що він має й інших дітей. Про них однак майже нічого не відомо.

Разом з тим південно-корейська розвідка наголошує, що сам Кім Чен Ин, попри відносно молодий вік (42 роки), має проблеми зі здоров'ям: важить 140 кілограмів і має високий ризик серцевих захворювань, ймовірно, через стрес, куріння та вживання алкоголю. Вважається, що Кім страждає від високого кров'яного тиску та діабету вже понад 10 років.

Діти Кім Чен Ина

Північна Корея приховує навіть базову інформацію про сімейне життя чинного диктатора. За даними ЗМІ, Кім Чен Ин, ймовірно, має трьох дітей: перша дитина народилася восени-взимку 2010 року або на початку 2011 року, друга — наприкінці грудня 2012 року. У 2017 році народилася третя дитина.

У липні 2012 року Державне телебачення КНДР вперше повідомило, що Кім Чен Ин одружений. Його дружина (відносини з якою узаконені приблизно в 2009 році) - Лі Соль Чжу. Вважається, що саме вона у 2012 році народила йому доньку Кім Чжу Е.

Кім Чжу Е вперше з'явилася на публіці разом зі своїм батьком у листопаді 2022 року під час запуску ракети. Державні ЗМІ спочатку називали її улюбленою дочкою, але пізніше стали характеризувати її як "шановну дочку": це звернення використовується тільки до найбільш шанованих членів північнокорейського суспільства, таких як батьки Кім Чжу Е.

Щоб вшанувати пам'ять листопадового ракетного запуску, 15 лютого 2023 вийшли марки із зображенням Кім Чжу Е.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Останні новини з КурНР: Спалено українську та кілька російських одиниць бронетехніки, кадирівці тікають срочників Путіна кладуть пачками. Росіяни відступають. Z-воєнкори в істериці

середа, 7 серпень 2024, 8:05

Патріоти України пропонують вашій увазі зведення ключових подій в районі Суджі від Юрія Бутусова. 1️⃣ Сили Оборони ведуть групу полонених кацапів на територію України. . 2️⃣ Ворог уразив нашу ББМ. Подальша доля машини та екіпажу невідома. . 3️⃣ Знище...

Хай живе КурНР: Вояки Путіна відступили ще з одного населеного пункту Курщини (мапа)

середа, 7 серпень 2024, 7:33

РосЗМІ поширюють інформацію про втрату контролю над н.п. Свердликово, що на Курщині, передають Патріоти України. "Появилась информация, что ВСУ подтягивают силы к границе для повторной мощной атаки на Курскую область.", - повідомив напередодні ввечері ...