Легіон "Свобода Росії" зайшов на Білгородщину: Нові подробиці операції

Під час нового рейду бійців легіону «Свобода Росії» на Білгородщину до місії долучені новобранці. Про це повідомив речник з питань комунікації російської опозиції і Легіону «Свобода Росії» Олексій Барановський в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

«Насправді ми бачимо, що щомісяця долучаються все нові новобранці до Легіону, а потім трапляються такі собі рейди. Звісно, це не ті саме люди, які тільки долучились. Кожен легіонер проходить три місяці курс молодого бійця, а потім так, вони також йдуть в бій. І це, мабуть, перший бій для деяких бійців, які долучились три місяці тому», – акцентував Барановський.

Речник наголосив, що сьогоднішній рейд до Бєлгородської області проводиться не з метою тренування нових бійців в реальних бойових умовах. «Це не тренування – це перша бойова місія. Але, кожен боєць, який долучився до Легіону, звісно, колись починає виконувати бойові завдання. От це таке саме завдання. Ми побачимо наскільки тривалий цей буде рейд», – підкреслив Барановський.

На уточнююче питання, чи передбачається, що під час сьогоднішнього рейду бійці зайдуть і вийдуть з Білгородщини, він відповів: «Мабуть так, мабуть ні».

«Зараз дійсно триває бій в Бєлгородській області, побачимо якою буде тривалість цього рейду. Завжди ми маємо план «А» і план «Б», побачимо як бойова обстановка буде. Зараз ще не можна сказати чи надовго це, чи ні», – пояснив Барановський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...