"Медведчук впарює фуфломіцин, або Як кум Путіна хоче заробити на коронавірусі", - "Без цензури" (відео)

Глава політради партії "Опозиційна платформа - за життя" нардеп Віктор Медведчук розповів, що він сам, а також його дружина і син зробили щеплення проти COVID-19 вакциною російського виробництва.

Чому запропонована Медведчуком російська вакцина від коронавірусу не має нічого спільного із лікуванням? Про це детально у свіжому випуску "Без цензури" з Мариною Данилюк-Ярмолаєвою, передають Патріоти України.

Нещодавно кум Володимира Путіна - Віктор Медведчук - вкотре з'їздив до Москви. А на додачу ще й похвалився, що начебто зробив собі щеплення проти коронавірусу. Звісно, російською вакциною. І закликав українську владу негайно закупити в "братнього народу" побільше цього фуфломіцину.

Слідом за ним розганяти паніку почали прокремлівські медіа в Україні. Вони нещадно нагнітають паніку, а підіграють їм у цьому... окремі "слуги народу"! Наприклад, Олександр Качура, який днями заявив, що об'єднання "Слуги народу" та ОПЗЖ на місцевому рівні неминуче.

Тож на пальцях пояснюємо, чому російська вакцина не має нічого спільного із фармацевтикою. А ще - навіщо Віктор Медведчук та його медіапосіпаки нагнітають паніку на тлі справді невтішної статистики захворюваності на ковід.

Нагадаємо, глава політради партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктор Медведчук розповів своєму куму Путіну, що він сам, а також його дружина і син зробили щеплення проти COVID-19 вакциною російського виробництва.

Пізніше народний депутат із фракції "Слуга народу" Олександр Качура заявив, що Україна має домовлятися про закупівлю російської вакцини проти COVID-19, якщо доведуть її ефективність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...