Медведєв найняв ПВК "Вагнер", щоб усунути міністра оборони Італії, - ЗМІ

Гвідо Крозетто (Фото:REUTERS/Johanna Geron)Росія запропонувала ПВК Вагнер нагороду у розмірі 15 млн доларів за усунення міністра оборони Італії Гвідо Крозетто. Про це повідомляє Il Foglio, передають Патріоти України.

За погрозами міністру стоїть колишній президент Росії Дмитро Медведєв. Росія має низку відповідних діячів західного політичного світу, до яких вона не має такої симпатії. Серед них — Крозетто.

Згідно з італійською розвідкою, у ланцюжку передачі замовлень, який Москва могла б доставити до Риму, є чітко визначений ланцюжок. Вагнер має принаймні два осередки в Європі: один на Балканах, який переміщається між Сербією та Албанією; інший в Естонії.

Включення представника уряду країни G7 до заявлених цілей ПВК, вірогідно, є чимось, що знаменує підвищення рівня ризику.

Розвідка зазначає, що Крозетто «замовили» через його нещодавні заяви про значне збільшення прибуття мігрантів морським шляхом з Північної Африки, стверджуючи, що за цим можуть стояти російські найманці ПВК Вагнер.

Того ж дня засновник ПВК Євгеній Пригожин відкинув звинувачення італійського уряду, заявивши, що «ми не в курсі того, що відбувається з міграційною кризою, ми не маємо справу з цим, у нас є купа інших проблем, які потрібно вирішити», і образив Крозетто, назвавши його «придурком і задирою».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...