Метою ракетної атаки міг бути пам’ятник Батьківщина-мати з нещодавно встановленим тризубом, - ексзаступник голови СБУ

Генерал-майор запасу Служби безпеки України, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун припустив, по якому об'єкту росіяни хотіли вдарити під час останньої атаки на Київ, що відбулася сьогодні, 11 серпня, передають Патріоти України.

«Пам'ятник, де радянський герб на тризуб змінено, напевно», — зазначив Ягун. Генерал-майор запасу має на увазі монумент Батьківщина-мати, на щиті якої 6 серпня встановили тризуб замість символіки СРСР.

Подія «реально ковбасила рашистів», як зазначив журналіст Андрій Цаплієнко, адже вони навіть створили відеоролик, на якому російська матрьошка начебто збиває тризуб з монумента.

11 серпня у Повітряних силах ЗСУ повідомили, що зафіксовано пуски аеробалістичних ракет Х-47М2 Кинджал з МіГ-31К у напрямку Київщини. Згодом у Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...