"Мєдвєдєв зізнався: Росія вирубає нам електрику, щоб ми визнали за РФ частини 4-х областей", - Голобуцький

"Кремлівський марш-кидок з двох боків: вчора Путін на Валдаї вмовляв Захід на переговори і позначав скромність своїх амбіцій - сьогодні Мєдвєдєв написав про те саме, тільки хамськи і з ознаками шантажу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Фактично, заступник секретаря "Совбеза РФ" прямим текстом зафіксував факт: нові "вимоги" Росії - сильно обрізані, аж по самі вуха. "Залиште за нами 4 області, більше ми ні на що не претендуватимем".
Розлога бавовна і ППО все ж дуже добре виховують скромність, навіть в такому клінічному випадку, як російський. Вони зрозуміли: ракетні обстріли, мобілізація, позбавлення тепла і світла, ядерний шантаж не помогли одразу - то вже і не поможуть. А мірятись обсягом ресурсів добре було з невеликою Україною, але не з цілим НАТО".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...