Мінімум 13 тис. акаунтів з Росії зображують "обурених поляків" і спонукають до протестів, - Голобуцький

"І до теми, що фермерський заколот в Польщі - проблеми не тільки України, але й польської влади. А також польських спецслужб", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"Простий польський фермер" виїхав на тракторі протестувати проти дешевого українського зерна (точно проти зерна?) під прапором СССР і з транспарантом "Путін дасть лад Україні і Брюсселю і нашим урядовцям".
Тобто, чимдалі менше приховується роль російських спецслужб як організатора і координатора антиукраїнських і антиєвропейських заколотів і в Польщі також (румунські агенти ФСБ давно не маскуються, про угорський уряд і так всі знають, з Фіцо і Вучичем теж всім все давно зрозуміло). Вже з'явились відомості про деталі інформаційної атаки: мінімум 13 тисяч акаунтів з Росії зображують "обурених поляків" і спонукають до протестів.
Відповідно, і основна ціль була, очевидно, не протидіяти нижчим цінам на зерно, а власне перекрити кордон основного військового логістичного хабу в системі взаємодії союзників з Україною якраз під час наступу Росії. Погано не те, що певна кількість поляків згодилась брати в цьому участь (байдуже, чи за оплату, чи за безкоштовно). Погано, що польський уряд демонструє неспроможність впоратись на своїй території з нахабною спецоперацією Кремля".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...