Мінімум 13 тис. акаунтів з Росії зображують "обурених поляків" і спонукають до протестів, - Голобуцький

"І до теми, що фермерський заколот в Польщі - проблеми не тільки України, але й польської влади. А також польських спецслужб", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"Простий польський фермер" виїхав на тракторі протестувати проти дешевого українського зерна (точно проти зерна?) під прапором СССР і з транспарантом "Путін дасть лад Україні і Брюсселю і нашим урядовцям".
Тобто, чимдалі менше приховується роль російських спецслужб як організатора і координатора антиукраїнських і антиєвропейських заколотів і в Польщі також (румунські агенти ФСБ давно не маскуються, про угорський уряд і так всі знають, з Фіцо і Вучичем теж всім все давно зрозуміло). Вже з'явились відомості про деталі інформаційної атаки: мінімум 13 тисяч акаунтів з Росії зображують "обурених поляків" і спонукають до протестів.
Відповідно, і основна ціль була, очевидно, не протидіяти нижчим цінам на зерно, а власне перекрити кордон основного військового логістичного хабу в системі взаємодії союзників з Україною якраз під час наступу Росії. Погано не те, що певна кількість поляків згодилась брати в цьому участь (байдуже, чи за оплату, чи за безкоштовно). Погано, що польський уряд демонструє неспроможність впоратись на своїй території з нахабною спецоперацією Кремля".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...