"Ми не знаємо точно, що сталося, але це ганьба для флоту РФ": Жданов прокоментував вибухи у Севастополі

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував атаку на російські кораблі безпілотниками у тимчасово окупованому Севастополі рано вранці 29 жовтня. Свою думку з цього приводу він висловив на YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Жителі Севастополя сьогодні не спали, з середини ночі у них працювала ППО, стрілянина велася дуже інтенсивна, потім почалися вибухи і пожежі в бухті", – зазначив Жданов.

Як зазначив експерт, за деякими даними, бухта була атакована групою безпілотників:

"Ми не знаємо, чиї це безпілотники, поки офіційної інформації ніякої немає... Є велика ймовірність, що кілька кораблів не просто пошкоджені, а могли й затонути".

Жданов додав, що повідомляється про пошкодження не менше трьох російських кораблів - носіїв ракет "Калібр", серед яких – флагман Чорноморського флоту, фрегат "Адмірал Макаров".

"Несіть нового командувача Чорноморським флотом. Минулого разу флагман потонув, командувача зняли, зараз флагман – на межі... Втрата флагмана, виведення його з бойового строю або його пошкодження – це ганьба для флоту".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...