Найбагатші криптотрейдери у світі

Криптовалюта — це такий актив, що може зробити мільйонером того, хто повірив у неї в момент її появи. Ті інвестори, які вклали кошти ще на етапі створення блокчейну, уже володіють мільйонними статками. Але й зараз ще не пізно займатися трейдингом у сучасній фінансовій галузі криптовалют, бо цей ринок постійно розвивається. З’являються нові стартапи.

На онлайн-платформі Binance можна дізнатися про такі розробки на Launchpad, а також отримати інформацію про курс тезеру, ефіру, біткоїну та інших віртуальних активів. Біржа надає навчальні матеріали для охочих почати займатися трейдингом чи інвестувати у криптовалюти.

Історії людей, які розбагатіли завдяки криптовалютам, вражають багатьох. Наприклад, один школяр зі Штатів на ім’я Ерік Фінман, вирішив розмістити подаровані йому на день народження 1000 доларів у біткоїни. Цим він дуже розізлив своїх батьків. Але куди поділась їхня злість, коли через три роки хлопець зміг продати частину цифрових монет за 100 тисяч доларів?

Реальні криптовалютні мільйонери за версією Forbes

Сьогодні уже мало хто думає, що криптовалюти — це несерйозні чи нереальні кошти. Ці активи вже вбудувались у фінансову світову систему, хоча в багатьох державах їхній обіг ще не врегульований на законодавчому рівні. У країнах з розвинутою економікою криптовалюти оподатковуються.

Багатих людей, які володіють мільйонними статками в криптовалютах, оцінювали за показниками обсягів цифрових активів, податковими виписками про криптотрейдінг. Також багатство таких людей оцінювали за купівлею, продажем чи створенням криптобізнесу.

Кріс Ларсен

Власник статків у розмірі $8 млрд. Зараз це 57-річний виконавчий голова компанії Ripple, що спеціалізується на проведенні міжнародних банківських транзакцій з блокчейну. Ларсен володіє 5,2 мільярдами XRP. Цей токен був розроблений Ripple, яка має в розпорядженні 61 млрд XRP. Капіталізація цього активу складає $95 млрд.

Джозеф Любін

Статки Любіна оцінено на суму $5 млрд. Мільярдер був засновником Ethereum — відомої блокчейн-платформи. Тепер він допомагає стартапам, що запускають і випускають нові токени. Його компанія ConsenSys налічує 600 співробітників у 28 країнах світу.

Чанпенг Зао

Цей відомий чоловік на псевдо CZ є засновником найбільшої онлайн-платформи Binance, яка спеціалізується саме на операціях із криптовалютами. Його статки оцінені у $2 млрд. Криптобіржа має мільйони активних користувачів.

Брати Уінклвосс

Близнюки Тайлер і Кемерон придбали біткоїни у 2012 році, та тримали цей актив, дочекавшись значного підняття ціни на криптовалюту. Вони нині володіють $1,1 мільярдами. Брати є<ґ засновниками обмінної біржі в Нью-Йорку, що вже подолала позначку в $300 млн щоденних транзакцій.

Ентоні Ді Лорио

Колись вклався в заснування блокчейн-платформи Ethereum — і не прогадав. Тепер володіє й іншими криптоактивами. Має статок у $1 млрд. Сповідує стратегію раннього входження та очікування росту активу. Вважає, що перспективні нові коїни треба накачувати грошима.

Ден Ларімер

Довго працював софтерним інженером у військовій індустрії Америки. Пережив особисту кризу, тому невдовзі вирішив покинути роботу інженера. У «пошуках себе» створював нову екосистему для свободи та процвітання людства, з його слів. Результат — заснував три блокчейн-платформи, одна з яких – це EOS.IO. Зараз ця людина має криптобюджет – $700 млн. Криптовалюта — перспективна галузь для багатьох як в Україні, так і за кордоном. Вона тільки набирає обертів у світі фінансів. Цифрові активи, якщо їх правильно та виважено використовувати, здатні приносити значні прибутки. Варто розглянути крипту як довгострокову інвестицію, що захистить заощадження від інфляції. А також фахівці радять уважно слідкувати за новими розробками, щоб увійти рано та дочекатися свого першого мільйону.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...